VIDEO: Conor McGregorin haastanut Jake Paul vaikeuksissa – syytetään rajusta pahoinpitelystä afterparty -bileissä!

Tällä viikolla Conor McGregorin haastanut tubettajatähti Jake Paulia syytetään rajusta pahoinpitelystä, joka tapahtui afterparty -bileissä viime kuussa.

Jake Paulia odottaa luultavasti uusi lakisyyte, kun hänen kaveriporukkansa kävi miehen kimppuun Nate Robinsonin voiton jälkeisissä bileissä.

Marraskuun lopussa Paul tyrmäsi nyrkkeilyottelussa entisen NBA-tähti Nate Robinsonin. Tubettaja järjesti voiton kunniaksi massiiviset afterparty -juhlat, koronaviruspandemiasta huolimatta. Juhlissa täytyi juhlia Paulin voittoa, mutta se kääntyikin aivan päälaelleen, kun Paulin kaveriporukka ajoi yhden miehen pois juhlista ja pahoinpiteli hänet rajusti.

Lue myös: Video: Jake Paul tyrmäsi NBA-tähden – nyt NHL-kiekkoilijat haastavat YouTube-tähden!

Gabriel Dos Santosin mukaan muutamat Paulin porukasta hyökkäsivät hänen kimppuunsa väkivaltaisesti. Santos kertoi, että hyökkääjät löivät ja potkivat häntä toistuvasti vartaloon, jalkohin ja kasvoihin.

Väkivaltainen tapahtumasarja sai alkunsa, kun Paul heitti juhlista ihmisiä pois. TMZ:n saamien asiakirjojen mukaan Dos Santosin olkapää lähti sijoiltaan, poski murtui ja hän sai jopa leikkausta vaativan vamman kasvoihinsa.

Vaikka itse Paul ei ole syytetty osallistumisesta pahoinpitelyyn, Dos Santos kertoi, että tubettajan pitäisi kantaa vastuu, kun hän usutti miehet kimppuunsa.

Tapahtuneen jälkeen otetusta videosta nähdään, kuinka raju pahoinpitely on juuri tapahtunut. Dos Santos käveli ystävänsä kanssa, joka kertoo, että ”Jake Paulin porukka hakkasi ystäväni juuri”.

Lue myös: Jake Paul haastoi Conor McGregorin – Logan Paul tivasi: “Jake on v*tun tyhmä”

Kuva: Jake Paul

Latest articles

Liittyvät artikkelit