Video: Jake Paul tyrmäsi NBA-tähden – nyt NHL-kiekkoilijat haastavat YouTube-tähden!

Jake Paul tyrmäsi NBA-tähden ennen todella odotettua Mike Tysonin ja Roy Jones Jr:n välistä ottelua lauantaina Los Angelesissa.

Lauantaina järjestettiin ikimuistoinen ilta, kun Mike Tyson ja Roy Jones Jr palasivat nyrkkeilykehään. Ottelua ennen nähtiin kuitenkin tubetähti Jake Paulin ja entisen NBA-tähti Nate Robinsonin välinen ottelu, joka tarjosi illan viihtyisämmän ottelun.

Rääväsuuna tunnettu Jake tyrmäsi eläkkeellä olevan koripalloilijan toisessa erässä.

Heti ottelun jälkeen Paul ei tyytynyt pelkästään kyseiseen otteluun, sillä hän heti haastoi UFC-tähti Conor McGregorin otteluun sosiaalisessa mediassa.

– Kuka ottelija tällä isolla alustalla haastaa McGregorin? Se tulee tapahtumaan. Kaikki tulette näkemään sen. Audie Attar (McGregorin manageri), soitan sinulle tällä viikolla, Paul uhosi Twitterissä.

McGregor ei lähtenyt sosiaalisessa mediassa soppaan mukaan, mutta muutama NHL-kiekkoilija halusi haastaa Paulin otteluun.

– Minä tuhoaisin sinut, Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehner kirjoitti.

San Jose Sharksin Evander Kane ei malttanut pysyä poissa kuvioista ja jakoi kirjoituksensa omassa profiilissaan.

–  Jake Paul olisin tuhonnut sinut. Helppohan se on voittaa vastustaja, jolla ei ole kokemusta ja on paljon pienempi. 31. elokuuta 2021 Vegasissa voimme nähdä, onko sinusta mihinkään. Sinun päätöksesi, Kane kirjoitti.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Jake Paul YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit