Jake Paul haastoi Conor McGregorin – Logan Paul tivasi: ”Jake on v*tun tyhmä”

Tubettaja Jake Paul haastoi aiemmin tällä viikolla UFC-tähti Conor McGregorin nyrkkeilyotteluun, josta tubettajan isoveli Logan Paul ei puhunut kovin innostuneesti.

Maailmankuulu tubettaja Jake Paul on voittanut kaksi aiempaa nyrkkeilyotteluun tyrmäyksellä, mutta seuraava vastustaja tulisi olemaan täysin eri kaliiperia, mikäli  Conor McGregor vastaa haasteeseen.

Tiistaina Paul julkaisi Instagram-tilillään paljon keskustelua aiheuttaneen videon, jossa hän muun muassa puhui UFC-ottelijan vaimosta.

– Hyvää huomenta Conor McGregor. Tiedän, että todennäköisesti lyöt tällä hetkellä vanhoja äijiä baarissa tai masturboit, sillä olet v*tun kyllästynyt vaimoosi, Jake sanoi itseluottamusta puhkuen.

– Taustajoukkoni lähetti sinulle 50 miljoonan dollarin tarjouksen tänään aamulla. 50 miljoonan tarjous on suurin, mitä olet koskaan saanut, mutta sinä pelkäät minua, Jake jatkoi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jake Paul (@jakepaul) jakama julkaisu

Lue myös: Video: Jake Paul tyrmäsi NBA-tähden – nyt NHL-kiekkoilijat haastavat YouTube-tähden!

Jake ei ole Paulin veljeksistä ainoa, joka yrittää nyrkkeillä huippu-urheilijoita vastaan. Logan Paul nimittäin kohtaa nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatherin helmikuussa, vaikka hän ei ole koskaan voittanut yhtäkään nyrkkeilyottelua.

Lue lisää: Nyt se on varmaa: Logan Paul ja Floyd Mayweather kohtaavat ensi vuonna!

Ottelusta huolimatta Logan ei ole tyytyväinen veljensä käytökseen. Tuoreessa IMPAULSIVE-jaksossa Logan kuvailee Jakea ”v*tun tyhmäksi”. Hän myös lisäsi, että Connorin ennätys vastustajien kaatamisessa on kauhistuttava.

– Hanki henkistä apua. Olet valitsemassa taistelun parhaan ottelijan kanssa, jota MMA:ssa on koskaan nähty… Conor tappaa sinut, Logan tivasi.

McGregor ei ole vielä 16.12.2020 mennessä vastannut Jaken lähettämään haasteeseen, joten on odotettavissa, että Jake jatkaa UFC-tähden piikittelyä, kunnes hän saa vastauksen haasteeseen.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit