Kai Cenat sai hurjan idean – IShowSpeed ketjulla kiinni striimaajaan?

Kai Cenat sai hurjan idean, joka liittyy uuteen hittipeliin ja suosikkistriimaajaan. IShowSpeed ja Cenat ketjulla kiinni toisiinsa striimin ajaksi?

Twitch-striimaaja Kai Cenat suunnittelee striimiä, jossa hän ja IShowSpeed pelaavat kahdestaan Chained Together -videopeliä. Kyseessä on kaksinpeli, mutta Kai meinaa viedä asiat uudelle tasolle, sillä hänen ideana on ”chained together” kirjaimellisesti.

Cenat aikoo tuoda Speedin samaan asuntoon pelaamaan peliä niin kauan, että kaksikko saa sen hoidettua läpi. Duo olisi eri huoneissa konsoleiden ja striimauskoneiden kanssa, mutta kuitenkin kahlittuna toisiinsa ketjulla. Eli jos toinen haluaa lähteä käymään vessassa, niin molemmat liikkuvat.

Vaikka Chained Together on tarkoitettu kaksinpeliksi, niin sitä pystyy pelaamaan myös yksin. Arvosteluiden mukaan kuitenkin peli rikkoo kaverisuhteita, sillä toisen moka tiputtaa molemmat kartassa alas. Chained Together muistuttaa Only Up -hittipeliä ja molemmissa hypitään ylöspäin klassisen tasohyppelypelin tavoin sekä väistellään esteitä.

Anegar Gamesin julkaisema Chained Together on kerännyt erinomaiset arvostelut ja Steamissa 12 478 arvostelusta 90% on pitänyt peliä hyvänä.

Aiheesta ensimmäisenä uutisoi Dexerto.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit