IShowSpeedin kimppuun käytiin Norjassa – ”Käytös oli epäinhimillistä”

IShowSpeedin kimppuun käytiin Norjassa fanien toimesta kesken livelähetyksen. Samassa lähetyksessä Speedin jalka koki kovia.

Tähtistriimaaja IShowSpeed oli pitämässä livestriimiä Norjassa, mutta asiat eivät menneet suunnitellusti, sillä fanit piirittivät kaupan heti lähetyksen alussa.

Speed eli Darren Jason Watkins Jr. kertoi striimin alussa pettyneenä, ettei kerennyt kiertää kaupungissa yhtään. Samalla fanit hakkasivat matkamuistokaupan seiniä.

Striimin ajassa 33:53 striimaajalle kävi huonosti, kun hän teki Cristiano Ronaldon tuuletuksen ja samalla jalka otti pahasti osumaa. Myöhemmin lääkäri tuli tarkistamaan tilanteen ja epäili jalan murtuneen.

Speedin piti lähteä käymään lääkärissä, mutta fanit piirittivät paikkaa. Striimaajan henkivartijat yrittivät raivata tietä autoon ja ihmiset repivät jokaisesta suunnasta 19-vuotiasta nuorukaista. Osa repi jopa hiuksia Speedin päästä pois. Yksi ”fani” tunkeutui samaan autoon, vaikka hänelle sanottiin ettei kyytiin saa tulla.

Speed oli ymmärrettävästi pettynyt ja kommentoi, ettei koskaan mene Norjaan uudelleen.

– Fanien käytös oli epäinhimillistä. He vetivät minua hiuksista. Joku tuntematon ihminen teki minulle WWE-liikkeen ja hyppäsi minua päin.

– En usko, että tulen koskaan takaisin tänne. Rakastan norjalaisia fanejani, mutta he eivät kuunnelleet yhtään. Annoin heille energiani, mutta heillä ei ollut minkäänlaista kunnioitusta minulle tai turvallisuudelle.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit