Aleksi Nurminen haastoi Makwan Amirkhanin otteluun – Feedissä Podcast

Nyt tapahtuu isoja asioita: Aleksi Nurminen haastoi Makwan Amirkhanin otteluun Feedin podcastissa.

Suomen vapaaotteluskenessä kuohuu, sillä 31-vuotias Aleksi Nurminen lähetti Feedin Podcastissa haaston entiselle UFC-ottelijalle Makwan Amirkhanille. 35-vuotias Mr. Finland otteli edellisen kerran UFC:n puolella UFC 286 -tapahtumassa Jack Shorea vastaan maaliskuussa 2023. Silloin tappio tuli 2. erässä ja samalla se näyttää olevan naula arkkuun uralle Ultimate Fighting Championship -vapaaottelujärjestössä.

Makwan ei kuitenkaan ripustanut hanskoja naulaan ja suuntasi Oktagon MMA -tapahtumaan Tšekkiin. Tuloksena tappiot Jan Vobornikille ja Vaclav Pribylille.

Nyt Amirkhani saa mahdollisuuden lopettaa voittoon, sillä uusi haastaja on löytynyt podcastin puolelta.

Feedin edellisessä jaksossa otettiin kantaa Theo Kolehmaisen sekä Aleksi Nurmisen ”somebiiffiin” ja kirsikkana kakun päälle haasto Makulle.

Tunnin podcastissa oli paljon asiaa eli se kannattaa kuunnella itse kokonaan, mutta otetaan mukaan vähän Aleksin ajatuksia:

-Siinä on vähän se harmi, että Makwan on pienempi kuin minä. Ymmärrän kyllä silleen, et se ei olis niin halukas, mut kyl mä olisin halukas. Mä oon aina ollut Suomessa valmis ottaa ketä vastaan tahansa.

Aleksi kertoi, että jotain pientä tiedustelua Makulle on jo tehty, mutta kuulemma hän haluaisi ottaa sellaisessa painoluokassa, joka ei käy Aleksille.

– Mä haluaisin, että sillä olisi samalla tavalla kiveksiä, kuten mulla.

– Okei Makwan ei tarvi mua, se ei tarvi sitä feimii, mut kattois peilii et onks siitä vielä tappelijaksi. Onks sil jotain mitä se haluis todistaa itelleen, mulle tai muille?

– Toivon et se sais jonkun pienen kipinän viel, mut ilmeisesti se on ollut pitkään vaan ”price fighter” eli otellu rahasta. Onhan se nähty siel häkin sisällä, et sillä ei oo enää sydäntä antaa kenellekkään. Onko ikinä ollutkaan, Nurminen pohtii.

Lopulta katse kameraan ja virallinen haaste:
– Missä se pää on nyt? Nyt Makwan sydäntä, sisua, tuo ne ja ota haaste vastaan. Järjestetään kansalle, Makwan Amirkhani vastaan Aleksi Nurminen, mä sanon et se ois Suomen vapaaotteluhistorian suurin ottelu.

Aleksi luottaa ottelun vetovoimaan ja vannoo, että se myy loppuun jokaisen areenan Suomessa pois lukien Olympiastadionin.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit