MrBeast kutsuu miljardöörit mukaan hyväntekeväisyyteen YouTube-kanavallaan

YouTube-tähti MrBeast, eli Jimmy Donaldson, kutsuu miljardöörejä mukaan hyväntekeväisyysprojekteihinsa Beast Philanthropy -kanavallaan. MrBeast haluaa käyttää rikkaiden varallisuutta merkittävien hyväntekeväisyysprojektien toteuttamiseen.

Miljardööreille suunnattu haaste

YouTube-tähti MrBeast, oikealta nimeltään Jimmy Donaldson, on julkaissut sosiaalisessa mediassa kutsun miljardööreille osallistua hänen hyväntekeväisyysprojekteihinsa. MrBeastin tavoitteena on käyttää miljardöörien ”käsittämätöntä varallisuutta” tuottamaan hyväntekeväisyyssisältöä hänen omalle, vuonna 2021 perustetulle Beast Philanthropy -kanavalle. Hyväntekeväisyyteen keskittyvä YouTube-kanava on kerännyt tähän mennessä yli 24 miljoonaa tilaajaa. Erityistä on, että kaikki kanavan tulot ohjataan takaisin hyväntekeväisyyteen.

MrBeast twiitti kuuluu suoraan suomennettuna näin: ”Hei miljardöörit! Haluaisin käyttää osan käsittämättömästä varallisuudestanne hyväntekeväisyysprojektiin, joka merkitsee teille jotain, ja tehdä siitä videon Beast Philanthropy -kanavallemme! (100 % kanavan tuotoista menee takaisin hyväntekeväisyyteen).” Hän liitti twiittiin myös kuvan suosituimmista hyväntekeväisyysvideoistaan, johon kuuluvat muun muassa We Powered A Mountain ja 100 Kids Smile For The First Time -videot.

MrBeastin ura ja hyväntekeväisyys

MrBeast tunnetaan mahtipontisista kilpailuvideoistaan ja suurista lahjoituksistaan. Hänen pääkanavansa kilpailee intialaisen levy-yhtiön, T-Seriesin, kanssa YouTuben tilatuimman kanavan tittelistä – tällä hetkellä T-Series on suositumpi useammalla miljoonalla. MrBeastin hyväntekeväisyysprojektit ovat ajan saatossa saaneet niin kiitosta kuin myös kritiikkiäkin. YouTube-tähti on saanut aiemmin tukea muun muassa Elon Muskilta, kun häntä kritisoitiin kuurojen auttamista käsittelevästä videosta.

MrBeastin tavoitteena on laajentaa hyväntekeväisyystyötään ja saada mukaan lisää resursseja rikkailta. Toistaiseksi on epäselvää onko yksikään miljardööri ottanut haastetta vastaan.

Edellisen kerran uutisoimme MrBeastista, kun kerroimme kuinka paljon miljonääritubettajat tienasivat vuonna 2022. Alta voit katsoa vielä MrBeastin alkuperäisen twiitin.

Latest articles

Liittyvät artikkelit