Koira puri IShowSpeed-tubettajaa livestriimissä Etelä-Koreassa

YouTube-tähti IShowSpeed koki yllättävän tilanteen Etelä-Koreassa, kun koira puri tubettajaa kasvoihin sen jälkeen, kun hän ärsytti koiraa haukkumisellaan.

Koira puri tubettajaa kasvoihin

Suosittu YouTube-striimaaja IShowSpeed, oikealta nimeltään Darren Watkins, koki yllättävän tilanteen striimatessaan Etelä-Koreassa. Watkins lähestyi naisen sylissä olevaa pientä koiraa ja alkoi haukkua sille, jonka jälkeen koira puri häntä nenään.

Tubettajan reaktio ja katsojien kommentit

Vaikka alkuun purema ei näyttänyt vakavalta, se alkoi pian vuotaa verta. Watkinsin reaktio oli aluksi shokki ja kipu, mutta hän vitsaili tilanteesta nopeasti ja myönsi tapahtuman olevan omaa syytään. Katsojat olivat kahta mieltä reaktioissaan, osa koki hänen ansainneen puraisun ja toiset olivat huolissaan.

Lisää kohuja Etelä-Korean matkalla

Koiraepisodi on vain yksi monista, jotka ovat nousseet viraaleiksi Watkinsin Etelä-Korean matkalla. Aiemmin hänet pidätettiin yrittäessään striimata Pohjois-Korean rajalla, missä viranomaiset takavarikoivat hänen striimauslaitteistonsa.

IShowSpeed jatkoi kuitenkin striimausta vielä puolen tunnin ajan tapahtuman jälkeen, ja hän vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa.

Voit katsoa Watkinsin koko videon Etelä-Korean reissulta YouTubesta. Koiraepisodi alkaa YouTube-videossa kohdassa 4:41:05.

Muistatko vielä, kun IShowSpeed sai porttikiellon Twitchistä vuonna 2022? Voit lukea aikaisemmasta artikkelistamme asiasta.

Latest articles

Liittyvät artikkelit