Ylitöis Podcastin vieraana Arttu Lindeman – ”Jos oon epävarma, se osottautuu jopa kusipäisyytenä”

Ylitöis Podcast on kolmen kaveruksen Oskarin, Otson ja Villen yksi sisällöntuotoksista, jossa  he käyvät pinnalla olevien vieraiden kanssa läpi kuumimpia puheenaiheita.

Tämän vuoden puolella podcastissa on vieraillut muun muassa PT Vatanen, Robin Packalen sekä Petri Nygård. Aikaisemmalla nimellä tunnettu Kuudes kerros -kanavan perustajat järjesti ensimmäisen YouTube Creator Awards -gaalan Suomessa, joka oli jätti menestys.

Nyt pojat saivat uudelle jaksolle vieraakseen YouTuben kautta hirmu suosion kasvattaneen Arttu Lindemanin, joka keskittyy tänä päivänä rap-artistin uraan. Podcastissa käsitellään hänen uutta albumiaan, sekä mitä kaikkea se on vaatinut kolmen vuoden aikana. Jaksossa käytiin läpi myös tubettaja artistin tulevaisuuden suunnitelmia.

Lindeman on työstänyt siitä lähtien uutta albumia, kun aikaisempi OFFLINE -albumi sai debyyttinsä. Vuonna 2017 hän sai kolme ehdokkuutta Emma-gaalassa ja lopulta valittiin yleisöäänestyksessä vuoden 2016 artistiksi.

Monet ovat varmasti saaneet Lindemanista aikaisemmin kuvan, että kyseessä olisi hieman ylimielinen sekä oman nenän mukaan kulkeva tubettaja, joka tekee samalla ”jotain musiikkia”. Podcastin puheista kuitenkin saa katsojan ajattelemaan toisin. Lindeman on selkeästi muuttanut omaa ajatustapaansa siihen aikaan, kun hänen sanomansa ”starailu vaihe” lopulta loppui ja on kasvanut näiltä ajoilta.

”Kauhean vaikeaa on lokeroida ja identifioida itseään, se on kauheasti muuttunut mussa. Se on muuttunut terveelliseen suuntaan, mun luonteessa on semmoinen piirre, jos mä oon epävarma, se osoittautuu itsevarmuutena, jopa kusipäisyytenä  ja provosointina. Jos mä oon epävarma tai ahdistaa, sillon mä huutelen välikommentteja, etuilen jonossa tai muuta. Mä en edes tee välttämättä sitä tahallaan, mut musta tuntuu, että ottamalla sen psyykkisen ylivoiman siinä keskustelussa, mä helpotan sitä omaa jännitystä.”, Lindeman kertoi.

Arttu Lindeman kertoo, että on omasta mielestään tosi etuoikeutettu, että pystyy luomaan uraansa siinä, missä hänellä on intohimoa. Oman kanavansa tulevaisuutta hän kuvailee tulen araksi kysymykseksi.

”Tykkään tehdä videoita, mutta kyllä se nyt on myönnettävä, että mä haen ja saan nautintoa erilaisista asioista ja haluan tavoitella niitä. YouTube tulee olemaan mulle semmoinen valokuva albumi. Siellä on niin paljo muistoja, mutta kovaa vauhtia se on lipsumassa harrastukseksi kun enemmän uraksi.”

Video alkaa 32:27 kohdasta, jossa Arttu Lindeman kertoo enemmän tulevasta levystä ja sen tekemisestä.

https://youtu.be/Lb7LPKOjx5k?t=1947

Käy kuuntelemassa Arttu Lindemanin uusi albumi ”Multa Sulle” Spotifysta!

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuva: Ylitöis podcast YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit