Tubettaja valmisti valomiekan – pystyy leikkaamaan melkein mitä tahansa!

The Hacksmith nimeä kantava tubettaja valmisti valomiekan, joka pystyy leikkaamaan käytännössä katsoen melkein mitä tahansa!

Riippumatta siitä kuinka vanhoja Star Wars faneista ajan saatossa tulee, yksi asia on aina varma: Valomiekat ovat yksi siisteimmistä asioista maailmassa ja kaikki haluaisivat sellaisen itselleen, vaikka eivät sitä myöntäisikään. Toki muovinen sellainen on mahdollista ostaa itsellensä vaikka lähimmästä lelukaupasta tai Prisman leluosastolta.

Maailmalla on saatavilla mitä erilaisempia valomiekkakopioita, jopa sellaisia mitkä pystyvät leikkaamaankin jotain, mutta läheskään kaikkeen ne eivät kuitenkaan pure. Tähän tubettaja James ”the Hacksmith” Hobson päätti saada muutoksen aikaan valmistamalla valomiekan, joka todellakin pystyy leikkaamaan melkein mitä tahansa!

Tehtyään maailman ensimmäisen ”sisään vedettävän” plasmavalomiekan, oli Hobsonin ja hänen tiiminsä totta kai testattava mihin kaikkeen sillä pystyy. Lämpötila kipuaa korkeimmillaan jopa 2200 celsiusasteeseen, joka on jo aivan järjettömän kuuma. Stormtrooper-kopiokin sulaa miekan edessä, kuin voita vain! Varmistuttuaan siitä, että miekka pystyy tuhoamaan helposti vihollisen joukot, oli Hobsonin testattava sitä vielä suuremmillakin esteillä. Leikkaamalla seinää kahteen osaan ja reikiä autoihin, Hobson todisti kuinka tuhoisan valomiekan hän on onnistunut luomaan.

Katso videolta mihin kaikkeen the Hacksmithin valomiekka kykenee:

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit