Tubetähti Mauttoman toimistolle murtauduttiin – varkaat veivät tavaraa 10 000 euron edestä!

Mauttoman toimistolle murtauduttiin ja varkaat saivat saalikseen kymmenien tuhansien edestä kameroita, objektiiveja, pleikkarin ja paljon muuta.

Tubetähti Mauton piti pari viikkoa taukoa tubettamisesta kaikessa hiljaisuudessaan, eikä kukaan oikeastaan tiennyt miksi.  Muutama päivä sitten hän kuitenkin rikkoi hiljaisuuden Instagramissa, jossa hän kertoi joutuneensa rikoksen uhriksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Mauton (@officialmauton) jakama julkaisu

Torstaina hän julkaisi YouTube-kanavalleen videon, jossa hän kertoi, että hänen ja tubettajakollegansa Novan toimistoon oli murtauduttu juhannuksen tienoilla. Murtovarkaat olivat tulleet ikkunasta sisään ja vieneet yli 10 000 euron edestä tavaraa. Tähän listaan kuului muun muassa kameroita, objektiiveja, pleikkari, kuulokkeet, mikrofoni, kaksi säkillistä pulloja ja paljon muuta.

Mauttoman toimistolle murtauduttiin: Multa varastettiin 10 000€..

Myös poikien yhteisellä kanavalla, Maunolla on tarkempi selitysvideo tapahtumasta, miten Nova ei meinannut uskoa aluksi murtovarkautta, ennen kuin Mauton soitti hänelle Facetimen.

Kaksikko etsii parhaillaan uutta toimistotilaa, sillä he pelkäävät murtovarkaiden iskevän uudestaan samaan toimistotilaan, koska he tietävät sen sijainnin.

Lue lisää uutisia tubettajista täältä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit