NikojaSanttu 1000€ haaste – kuka pysyy pisimpään ympyrän sisällä?

NikojaSanttu 1000€ haaste: Videolla nähdään kourallinen kilpailijoita, jotka mittelevät siitä kuka jaksaa pysyä pisimpään ympyrän sisällä!

Tubetähtien Niko ”Nikedits” Meurosen ja Santeri ”Santtust” Hännisen yhteisellä super suosion saavuttaneella Youtube-kanavalla NikojaSanttu nähdään melkoisen huikea ”tonnihaaste”.

https://www.instagram.com/p/CGpZYofjGgk/

Tuoreella haastevideolla Ella ja Helmi, Mona Ilona, Veetu, Katja, Mr.Zeus ja Kiakia mittelevät keskenään 1000€ palkinnosta ja voittaja on se kuka jaksaa tai pikemminkin pystyy pysymään maahan piirretyn ympyrän muotoisen alueen sisäpuolella.

”Saat ottaa kolme esinettä mukaan, tuut tähän näin ja oot niin pitkään kun pystyt”, Santtust avaa yksinkertaiset säännöt. ”Niko ja Santtu on pelijumalia ja säännöt voi muuttua missä tahansa kohtaa peliä!” Nikedits lisää.

Kuten arvata saattaa sääntömuutoksilta tai pikemminkin lisämausteilta ei tämänkään haasteen osalta vältytä. Oman pienen mukavuuslisän kisaan tuo myös luontoäiti vesi-/räntäsateen muodossa!

NikojaSanttu 1000€ haaste – Katso videolta kuinka haasteessa kävi!

Videon lopussa pojat vielä lupautuvat tekemään seuraavan ”tonnihaasteen” heti kun kanava saavuttaa 280 000 tilaajan rajapyykin. Tällä hetkellä kanavalla on noin 274 000 tilaajaa!

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

kuva: NikojaSanttu Youtube

Latest articles

Liittyvät artikkelit