HAVU aloitti mainiosti Funspark ULTIn pudotuspelit – toteutuuko ENCE vs. HAVU jälleen?

HAVU aloitti mainiosti Funspark Ulti 2021 -turnauksen pudotuspelit ja turnauksessa on mahdollista nähdä ENCE vs. HAVU -ottelu!

Suomalainen CS:GO-joukkue pelasi Funspark ULTI 2021 -turnauksen alkulohkon häviämättä otteluakaan ja aloitti myös pudotuspelit voitolla, kun K23-joukkue kaatui vaivatta kartoin 2-0.

Ensimmäisenä nähtiin HAVUn valitsema Dust 2, joka oli täysin suomalaisten dominointia. HAVU nappasi ensimmäisen puoliskon hyökkäyspuolelta lukemin 12-3. Puoltenvaihdon jälkeen k23 voitti pistoolikierroksen ja HAVUn säästökierrokset, mutta sen jälkeen suomalaisjoukkue voitti nopeasti neljä kierrosta ja näin 16-6-voiton Dust 2:sta.

Seuraavana kamppailtiin k23:n valitsemassa Overpass-kartassa. Kazakstan-painotteinen joukkue aloitti ottelun vahvasti ja voitti kahdeksan kierrosta nimiinsä ennen puoltenvaihtoa. T-puolelle siirtynyt HAVU osoitti kuitenkin hyökkäyspuolen voimansa ja voitti kierroksia toisensa perään. Lopulta HAVU juhli kartan voittoa lukemin 16-11.

Voitolla HAVU etenee pudotuspelien semifinaaliin, jossa joukkue kohtaa Copenhagen Flames –  Entropiz -ottelun voittajan.

Toteutuuko ENCE vs. HAVU jälleen?

ENCEn ja HAVUn välisiä kamppailuja uusilla kokoonpanoilla ollaan nähty yhteensä kahdesti. Ensimmäisellä kerralla ENCE oli vahvempi niukasti kartoin 2-1, mutta seuraavassa HAVU tasoitti  tilit ja vei ENCEn kartoin 2-0.

Funspark ULTI 2021 -turnauksen finaalissa on mahdollisuus, että ENCE ja HAVU kohtaavat toisensa, mutta ensin molempien pitää selvittää tiensä semifinaalien ohi, jotta tämä tulee tapahtumaan. Pääset tarkastelemaan pudotuspelien kaaviota tästä.

ENCE aloittaa turnauksen pudotuspelit torstai-iltana, kun vastaan astelee tanskalainen AFG.

Lue myös: zehNin FPX paineli CS:GO:n uudessa kartassa voittoon – Astralis kaatui vaivatta!

Artikkelikuva: HAVU

Latest articles

Liittyvät artikkelit