Esports-organisaatio TSM:n nimi vaihtuu – kryptovaluuttapörssi latoi tiskiin 210 miljoonaa!

TSM:n nimi vaihtuu, kun kryptovaluuttapörssi FTX maksaa pohjoisamerikkalaisorganisaatiolle yhteensä 210 miljoonaa dollaria.

Esports-organisaatio on tehnyt 10-vuotisen sopimuksen kryptovaluuttapörssi FTX:n kanssa, jonka arvoksi ilmoitetaan yhteensä noin 210 miljoonaa dollaria. Asiasta ensimmäisenä uutsisoi New York Times.

Sopimukseen kuuluu se, että tästä edespäin TSM:n nimen perässä komeilee pääte FTX. TSM tulee käyttämään TSM FTX -nimeä jokaisen esports-joukkueen kohdalla, kuten League of Legendsissa, Valorantissa, PUBG:ssa, Fortnitessa, Rainbow Six Siegessä, Super Smash Brossa, Apex Legendsissa, World of Warcraftissa ja shakissa.

FTX maksaa TSM:lle vuosittain 21 miljoonaa dollaria 10 vuoden ajan. Sopimus on tähän mennessä suurimpia sopimuksia, jotka koskevat esports-organisaatiota ja sen arvo on julkistettu.

– Tämä antaa meille vahvan jalansijan, jonka avulla voimme todella kasvattaa brändiämme maailmanlaajuisesti. Haluamme olla todella globaali esports-joukkue. Meidän on investoitava siihen, että meillä on tukikohtia useissa paikoissa, Andy ”Reginald” Dinh sanoi.

Lue myös: Sentinels hankki LAN-turnauksessa loistaneen TenZin – hintalappu yli miljoona dollaria!

Artikkelikuva: TSM FTX

Latest articles

Liittyvät artikkelit