Tässä ovat maailman seuratuimmat TikTok-käyttäjät – helmikuu 2022

Tässä ovat maailman seuratuimmat TikTok-käyttäjät helmikuussa 2022. Seuratuimmat TikTokkaajat ovat keränneet satoja miljoonia seuraajia katsomaan omaa sisältöään.

TikTok on poikkeuksellinen some-alusta muihin sosiaalisiin medioihin verrattuna, sillä kuka tahansa voi nousta siellä suosioon yhden illan aikana, eikä vastaavanlaista nopeaa suosiota saavuta yhtä helposti esimerkiksi YouTuben tai Twitchin puolella. Suositun some-alustan alla useat TikTokkaajat tekevät täysipäiväisesti sisältöä miljoonille silmäpareille panostaen parhaaseen laatuun ja määrään.

Tässä ovat maailman 5 suosituinta tiktokkaajaa – helmikuu 2022:

5. Zach King – 67,1 milj. TikTok seuraajaa

Zach King on 31-vuotias amerikkalainen elokuvantekijä ja taikuri. King on tunnettu 6 sekunnin mittaisista taikatemppuvideoistaan, jotka on editoitu näyttämään aidolta. King nousi suosioon Vine-sovelluksen kautta ja vuonna 2016 hän siirtyi TikTokin puolelle tekemään sisältöä.

4. Addison Rae – 86,5 milj. TikTok seuraajaa

Addison Rae on 21-vuotias amerikkalainen sisällöntuottaja, laulaja, näyttelijä ja tanssija. Elokuussa 2020 hänet valittiin eniten tienaavaksi tiktokkaajaksi. Rae tunnetaan tanssivideoistaan ja koreografioistaan, josta johtuu myös hänen läpimurtonsa TikTokissa, joka oli aiemmin enimmäkseen tanssivideoita sisältävä sovellus.

3. Bella Poarch – 87,8 milj. TikTok seuraajaa

Bella Poarch, oikealta nimeltään Denarie B. Poarch on 24-vuotias Filippiineillä syntynyt mediapersoona ja laulaja. Elokuussa 2020 hän loi TikTokin tykätyimmän videon, jossa hän huulisynkkaa Soph Aspin Send -kappaleen. Kyseinen video on saavuttanut tähän mennessä yli 50 miljoonaa tykkäystä.

2. Khaby Lame – 130,9 milj. TikTok seuraajaa

Khaby Lame on 21-vuotias senegalilainen TikTok/Instagram-vaikuttaja. Hän reagoi sanattomasti ja pilkaten TikTokissa erilaisiin life-hack-videoihin, jotka ovat syystä tai toisesta monimutkaisia tai jotka eivät toimi käytännössä.

1. Charli D’Amelio 135,1 milj. TikTok seuraajaa

Charli D’Amelio on yhdysvaltalainen some-tähti ja tanssija. Hänestä tuli vuoden 2020 marraskuussa ensimmäinen henkilö, joka ylitti 100 miljoonan seuraajan rajan TikTokissa. Hän nousi suosioon tanssivideoidensa ansiosta ja on esiintynyt esimerkiksi Super Bowl -mainoksessa ensimmäisenä TikTok-tähtenä.

Lue myös: Logan Paulin kohtaaminen apinan kanssa leviää Internetissä − “Tämän on oltava Super Bowl -mainos”

Latest articles

Liittyvät artikkelit