NIP teki muutoksen kokoonpanoonsa – akatemiajoukkueen pelaaja saa mahdollisuuden!

NIP teki muutoksen CS:GO-kokoonpanoonsa, kun vasta 17-vuotias Erik “ztr” Gustafsson siirretään takaisin akatemiajoukkueeseen.

Ninjas in Pyjamasin CS:GO-joukkue teki heti mainion Flashpoint 2 -turnauksen päätteeksi kokoonpanoonsa muutoksia. Helmikuussa Simon ”⁠twist⁠” Eliassonin korvannut Erik ”ztr” Gustafsson on siirretty takaisin organisaation akatemiajoukkueen Young Ninjasin riveihin. Puolestaan Young Ninjasista ylös nostettiin 18-vuotias lupaus Linus ”LNT” Holtäng, joka saa mahdollisuuden näyttää NIP:n ykkösjoukkueelle ainakin IEM Summer 2021 -turnauksen ajan. Joukkue aloittaa ottelunsa turnauksessa torstaina, kun vastaan astelee Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG.

NIP sijoittui vuoden ensimmäisessä Major-karsintaturnauksessa toiselle sijalle, kun mousesports oli finaalissa vahvempi kartoin 2-1.

”Yritämme yhä löytää oikean muodon pelaajistollemme, joka jatkaa eteenpäin. Tällä hetkellä meillä on neljän miehen ydin, ja yksi vaihtuva paikka täytetään akatemiaohjelmastamme, Young Ninjasista, NIP:n tiedotteessa kirjoitettiin.

”Ztr on tehnyt loistavaa työtä tällä paikalla vuoden alusta lähtien. Olemme kaikki nähneet, millaisia pelejä hän pystyy tekemään, millaista henkeä hän tuo joukkueeseen, miten hän haluaa kehittyä ja tulla yhdeksi parhaista. Hän on tulevaisuuden mies, valtava lahjakkuus, jolla on uskomaton työmoraali.”, tiedotteessa ylistettiin.

Hyvistä tuloksista huolimatta, NIP:n valmentaja Björn ”THREAT” Pers uskoo, että 17-vuotiaan lupaus tarvitsee aikaa kehittyäkseen akatemiajoukkueessa ”ilman paineita siitä, että hänen on suoriuduttava korkeimmailla tasolla.”

NIP:n CS:GO-kokoonpano näyttää tällä hetkellä tältä:

Sweden Fredrik ”⁠REZ⁠” Sterner
Sweden Nicolas ”⁠Plopski⁠” Gonzalez Zamora
Sweden Hampus ”⁠hampus⁠” Poser
Denmark Nicolai ”⁠device⁠” Reedtz
Sweden Linus ”⁠LNZ⁠” Holtäng

Sweden Björn ”⁠THREAT⁠” Pers (valmentaja)

Lue myös: CS:GO-pelaajille oma mielenterveysohjelma – “CS:GO-pelaajat eivät eroa liikaa muista huippu-urheilijoista”

Artikkelikuva: NIP

Latest articles

Liittyvät artikkelit