Tarik aloitti Twitterissä kahakan: ”CSGO on paljon vaikeampi kuin Valorant”

Tarik aloitti Twitterissä melkoisen kahakan yhteisöjen välillä, kun twiittasi CS:GO:n olevan paljon vaikeampi peli kuin Valorant.

Tällä hetkellä Esportsissa suosituimman pelin paikasta kilpailevat kaksi hyvin samanlaista peliä, CS:GO ja Valorant.

Kuten tiedämme, pelien idea on lähestulkoon sama, sekä molempien yhteisöt jakaantuvat kahteen joukkoon. Isossa osassa Esportsia olevat pelit kamppailevat keskenään yksinkertaisesti vain siitä, kumpi peli on parempi.

Tätä kinastelua kuulee melkein jokaisessa kaveriporukassa, sekä myös ammattilaisten suusta. Eikä asia ollut nytkään poikkeus, sillä Twitterissä CS:GO ammattilainen Tarik ’tarik’ Celik sytytti kohun kahden yhteisön välille twiittaamalla: ”Anteeksi zoomereille, mutta CS:GO on paljon vaikeampi kuin Valorant.”

Tarik aloitti Twitterissä kohun, jossa ei kestäny kauan, kun molempien pelien fanit aloittivat myrskyisän kommenttikentän, että mikä toisessa pelissä on vikana. Keskustelut myös menivät siihen, että jopa Twitchin katselulukuja ruvettiin linkkailemaan todistaakseen, kuinka paljon suositumpi toinen peleistä on. Valorantin katseluaika on Twitchissä puolen vuoden sisällä huomattavasti isompi, kuin CS:GO:n.

Tarik itse twiittasi, joka voidaan lukea hyvinkin siihen, miten hän vain yritti suututtaa molempien pelien yhteisöt toisiaan vastaan sanomalla: ”Kaikki menee suunnitelmani mukaan.”

Twiitti on kerännyt tähän mennessä jo yli 18 000 tykkäystä sekä liki 300 kommenttia.

Tarik edustaa yhdysvaltalaista Evil Genius organisaatiota, mutta on tällä hetkellä penkitettynä ”tyytymättömyytensä” takia.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Käy seuraamassa @feediesporsts Instagram tiliä täältä!

Artikkelikuva: DBLTAP CSGO

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit