Tässä ovat Suomen suosituimmat TikTok-tilit – kuinka monta tiedät?

Suomen suosituimmat TikTok-tilit! Kuinka monta tunnistat? Mukana on tuttuja, mutta myös hieman tuntemattomampia nimiä.

Suomessa on useita TikTok-tilejä, jotka tavoittavat 100 tuhansia katsojia päivittäin suositussa sosiaalisen median alustassa. Suosituimmilla tileillä on miljoonia seuraajia, ja tässä artikkelissa esittelemme Suomen suosituimmat TikTok-tilit.

Feedi poimi listaukseen 10 Suomen suosituinta TikTok-tiliä seuraajamäärän perusteella.

Päivitetty 29. marraskuuta 2021.

Monet listalla olevista sisällöntuottajista tuottavat sisältöä englannin kielellä ja saatat tunnistaa joitakin heti, mutta mukana on myös nimiä, jotka saattavat yllättää.

Tässä lista Suomen 10 eniten seuratuimmista TikTok-tileistä:

10. Pongfinity – 1,4 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Pongfinity

@pongfinity -nelikko on tullut tunnetuksi huikeista pöytätenniskikkailuistaan. Emil RantatulkkilaOtto Tennilä, Miikka O’Connor ja Thomas Lundström aloittivat videoiden tekemisen ensin Instagramiin ja YouTubeen, joissa suosio räjähti isosti. Pongfinityn videoita on julkaistu useissa kansainvälisissä medioissa kuten Daily Mailissa sekä ESPN:ssä.

9. Erna Husko – 1,5 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Erna Husko YouTube

@ernahuskoo on varmasti nimi, jonka useat tietävät juurikin TikTokin kautta. Suomalais-virolainen Erna Husko on tunnettu videoista, joissa hän esittelee takapuoltaan sekä tuo esille  hyvinvointivalmennukseen liittyviä asioita.

8. TurboSqueezer – 2,1 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Turbosqueezer

Mies, joka ei halua paljastaa kasvoja, mutta hänen kätensä on kuitenkin tunnettu ympäri maailmaa. @turbosqueezer puristelee TikTok-tilillään erilaisia esineitä musta kumihanska kädessään.

7. Joalin Loukamaa – 2,4 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Joalin YouTube

@whoisjoalin eli Joalin Loukamaa on tunnettu somevaikuttaja, tanssija, laulaja ja malli. TikTokissa maailmankuulu tähti julkaisee arkisia videoita omasta elämästään.

6. Jennifererica – 4,4 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Jennifererica Instagram

@jennifererica eli Jennifer Käld on tehnyt videoita TikTokiin jo vuodesta 2017 asti, kun TikTok tunnettiin vielä nimellä Musically. Jennifererican tilillä on tuttua nähdä uusimpien trendien duettoja, jotka keräävät satoja tuhansia näyttökertoja.

5. Sari Aalto – 4,5 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Sari Aalto YouTube

@sariaalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja. TikTokissa hän on kerännyt valtavan suosion juurikin vatsastapuhujavideoillaan.

4. Diana Rantamäki – 5,3 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Diana Rantamäki TikTok

@dianarantamaki on tunnettu omaperäisestä sisällöstään, jonka avulla englanniksi videoita tekevä Diana Rantamäki on kerännyt TikTok-tililleen yli 5,3 miljoonaa seuraajaa.

3. Asoothesizzler – 5,5 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Asoothesizzler Twitter

@asoothesizzler tekee videoita TikTokissa että YouTubessa Arabiaksi. Hänellä on yhteensä seuraajia Instagramissa, YouTubessa ja TikTokissa yli 12 miljoonaa.

2. BoxLapse – 6,1 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Boxlapse Twitter

@boxlapse on käyttäjä TikTokissa, joka kuvaa kasvattamiaan kasveja tililleen. Allekirjoittanut ei ollut kuullutkaan kyseistä käyttäjästä, mutta seuraajamäärän perusteella hän on ympäri maailmaa tunnettu.

1. Hydralic Press Channel – 11,8 miljoonaa TikTok-seuraajaa

Kuva: Hydraulic Press Channel YouTube

@hpc_official eli monelle tutummin Hydraulic Press Channel on ollut suosittu Suomessa jo useiden vuosien ajan. Anni ja Lauri Vuohensilta puristavat hydraulipuristimella mitä erikoisempiaa esineitä ja videot keräävät miljoonia näyttökertoja.

Lue myös: TikTok-haaste vei 12-vuotiaan hengen – sovellus poisti videot hashtagin takaa

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit