zehNin FPX paineli CS:GO:n uudessa kartassa voittoon – Astralis kaatui vaivatta!

zehNin FPX paineli Ancient-kartassa voittoon, kun tanskalaisjätti Astralis joutui taipumaan paras yhdestä -ottelussa lukemin 16-7.

Jesse ”zehN” Linjalan tähdittämä FunPlus Phoenix aloitti IEM Summer 2021 -turnauksen erinomaisesti. Joukkue kaatoi heti A-lohkon avausottelussa tanskalaisen Astraliksen ja ottelun tehokkaimpana pelaajana oli 28-vuotias suomalaistähti, kun hän naulasi yhdessä kartassa huikeat 28 tappoa ja kuolemia tuli ainoastaan 13.

Kyseessä oli molempien joukkueiden ensimmäinen virallisesti pelattu Ancient-kartta. Toukokuun alussa Valve siirsi kilpailullisesta karttavalikoimasta Train-kartan sivuun ja sen paikalle hyppäsi täysin uusi kilpailullisessa karttavalikoimassa oleva Ancient.

Voiton myötä FPX etenee ylemmän kaavion semifinaaleihin, jossa joukkue kohtaa hyvässä iskussa olleen G2 Esportsin. Ottelu pelataan tänään kello 20.55.

Kello 16.00 pääsemme myös seuraamaan toisen suomalaisen, Aleksi ”Aleksib” Virolaisen, otteita, kun OG aloittaa urakkansa turnauksessa. Joukkue kohtaa ensimmäisellä kierroksella NIP:n.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: StarLadder

Latest articles

Liittyvät artikkelit