Twitch-striimaaja sai bannit käyttäjälleen – syynä alaikäisenä rekisteröity käyttäjä!

Twitch-striimaaja AverageHarry sai käyttäjälleen bannit, koska hän oli rekisteröitynyt vuosia sitten Twitchiin alaikäisenä.

Uutisoimme viime viikolla AverageHarryn valitettavasta tilanteesta, jossa hänen Twitch-käyttäjänsä kumppanisopimusta ei hyväksytty, sillä hän oli rekisteröitynyt Twitchiin alaikäisenä.

Lue lisää: VIDEO: Striimaaja liikuttui kyyneliin Twitchin viestistä – kumppanisopimus jäihin yhdestä sääntörikkomuksesta!

Nyt kuitenkin soppa on mennyt vielä huonompaan suuntan, kun Twitch bannasi kokonaan AverageHarryn pääkäyttäjän, jolla oli huimat 90 000 seuraajaa.

Twitch väittää AverageHarryn rekistöröityneen sivustolle alle 13-vuotiaana, joka tarkoittaa, että tänäpäivänä 15-vuotias striimaaja rikkoi Twitchin sääntöjä.

Heti, kun AverageHarry sai tiedon banneistä, hän twiittasi asiasta.

– Minulle on juuri annettu elinikäiset bannit Twitchiin. Minulla on oikeus tehdä uusi tili, mutta menetin juuri lähes 90 000 seuraajaa.

https://twitter.com/HarryButAverage/status/1352787180796727296

Samana iltana AverageHarry julkaisi tapahtuneesta myös videon, jossa hän kertoo tehneensä uuden Twitch-käyttäjän ja selittää tilannetta tarkemmin.

https://twitter.com/HarryButAverage/status/1353024699677073408

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Kuva: AverageHarry Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit