Dr Disrespectin Twitchin porttikiellon syy selvisi – ”En ole mikään h*lvetin pedofiili”

”Docin” Twitchin porttikiellon syy selvisi. Dr Disrespect sai porttikiellon Twitchiin vuonna 2020 ja nyt asiasta nousi kohu.


Yksi striimauksen suurimmista nimistä, Dr Disrespect eli Herschel ”Guy” Beahm sai porttikiellon Twitch -suoratoistopalveluun vuonna 2020. Doc kohtasi paljon syytöksiä lähiaikoina, mutta 25. kesäkuuta striimaaja antoi lausunnon aiheeseen liittyen.

Twitchin entinen työntekijä syytti striimaajaa siitä, että hän olisi lähetellyt seksuaalissävytteisiä viestejä alaikäiselle henkilölle.

Doc julkaisi pitkän lausunnon ja myönsi keskustelleensa alaikäisen henkilön kanssa vuonna 2017, mutta kiistää niiden merkityksen, sillä ne olivat hänestä ”rentoja molemminpuolisia keskusteluja”.

 

Nämä keskustelut ovat kuitenkin maksaneet kalliisti, sillä iso osa sponsoreista ja yhteistyökumppaneista ovat kadonneet. Docilla oli paljon asiaa aiheeseen liittyen:

– Kaikki ovat halunneet tietää, miksi minut bannattiin Twitchistä. Minusta riippumattomista syistä en saanut sanoa teille mitään vuosiin. Nyt kun kaksi Twitchin entistä työntekijää ovat julkisesti syyttänyt minua, voin kertoa oman puoleni tarinasta.

– Kävinkö keskusteluja Twitchin yksityisviesteissä alaikäisen henkilön kanssa vuonna 2017? Vastaus on kyllä. Oliko viestien takana jotain todellisia aikeita? Vastaus on ehdottomasti ei. Ne olivat satunnaisia rentoja molemminpuolisia keskusteluja, jotka joskus kallistuivat vähän sopimattomiksi, mutta ei sen enempää. Mitään laitonta ei tapahtunut, kuvia ei jaettu, rikoksia ei tehty enkä koskaan edes nähnyt häntä. Moraalisesta näkökulmasta otan täyden vastuun. Minun ei olisi koskaan pitänyt käydä näitä keskusteluja. Se on minun syyni aikuisena, aviomiehenä ja isänä. Sitä ei koskaan olisi pitänyt tapahtua ja ymmärrän sen. En ole täydellinen.

– Nyt kun tämä kaikki on sanottu, niin älkää käsittäkö väärin. En ole saalistaja tai mikään h*lvetin pedofiili. Oletteko tosissanne? Jokainen minut tunteva ihminen tietää mikä minun kantani sellaisiin ihmisiin on.

Entinen tähtistriimaaja tuomitsee pedofiilit ja pitää heitä alimpana pohjasakkana. Samalla hän toivoo, että olisi voinut sanoa nämä asiat aikaisemmin sekä kiittää ystäviään tuesta.

– Minulla on kaikista paras yhteisö ja piiri ympärilläni. Jos jokin näistä asioista on tehnyt sinut epämukavaksi, niin ymmärrän sen. Sinun ei tarvitse enää tukea minua, mutta tiedä se, että arvostan sinua suuresti. Kaikille vihaajilleni ilman tosielämän kokemuksia voin sanoa, että en välitä teistä v*ttuakaan.

– En ole menossa mihinkään. En ole sama mies joka teki nämä virheet vuosia sitten. Otan pidennetyn loman perheeni kanssa striimaamisesta ja tulen takaisin helpottuneena miehenä.

Striimaaja lähtee pidennetylle tauolle ilman useita yhteistyökumppaneita. Isoina firmoina esille on noussut Turtle Beach, Midnight Society, NBA 2K ja San Francisco 49ers.

 

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit