VIDEO: Striimaaja liikuttui kyyneliin Twitchin viestistä – kumppanisopimus jäihin yhdestä sääntörikkomuksesta!

Brittiläinen Twitch-striimaaja ”AverageHarry” liikuttui kyyneliin asti lähetyksessään, kun Twitch oli lähettänyt nuorukaiselle elämää mullistavan viestin.

AverageHarry saattaa menettää Twitch-käyttäjänsä yhden virheen takia vuosien takaa. Tällä hetkellä 15-vuotias striimaaja teki Twitchiin käyttäjän alle 13-vuotiaana, joka on yhtiön sääntöjen vastaista.

Nuori striimaajalupaus haki Twitchiltä kumppanisopimusta, johon hän odotti vastausta 72 päivää. Odotuksen jälkeen Twitchiltä tuli erikoinen viesti, joka saattaa lopulta kaataa koko hänen Twitch-uransa.

AverageHarry ei voi saada kumppanisopimusta nykyiselle käyttäjälleen, sillä hän on rikkonut sääntöjä vuosia sitten. Hänen pitäisi tehdä uusi käyttäjä ja aloittaa ”grindaaminen” alusta.

Helmikuussa 2018 AverageHarry teki Twitchin mukaan käyttäjän, jolloin hän oli 13-vuotias. Twitchin lausunnossa yhtiö sanoo, että hänen on aloitettava uusi tili ja saavuttaa uudestaan kumppanisopimusta vaativat tulokset.

https://twitter.com/HarryButAverage/status/1348995714894999555

– Joten sanotte minulle, että odotin 72 päivää kumppanihakemustani vain saadakseni hylätyn ja haluatte kertoa, että jos haluan saada kumppani sopimuksen, minun on tehtävä täysin uusi tili, AverageHarry kirjoitti Twitterissä.

Tiistaina suorassa lähetyksessä AverageHarry puhui aiheesta ja liikuttui kyyneliin.

– Se ei näytä todellakaan hyvältä pojat. Olen lähettänyt sähköpostia, mutta se on vähän todellisuuden tarkistus – en valehtele. En ole vielä saanut vastausta heiltä, joten emme tiedä, striimaaja kertoi striimissä ja liikuttui kyyneliin.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

AverageHarry Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit