Santtust innoissaan roolista kansainvälisessä elokuvassa – ”Haluaisin ehdottomasti näytellä jatkossakin”

Santtust innoissaan roolista kansainvälisessä elokuvassa, joka tullaan näkemään näillä näkymin elokuvateattereissa joulukuussa 2021.

Aikaisemmin tällä viikolla Santeri ”Santtust” Hänninen julkaisi Instagram tarinoissaan videon The Creeps -elokuvan kuvauksista. Tavoitimme Santun kertomaan, miten hän päätyi elokuvarooliinsa ja kuinka erilaista se on verrattavissa YouTube-maailmaan.

Veetu vinkkasi minulle, että leffaan haetaan sivuroolia. Siihen oli avoin haku, joka oli englanniksi. Tein hakemuksen ja mulle soitettiinkin, että pääsin rooliin, ihan huippu fiilis!

Elokuvamaailmassa tubettajalle tuli yllätyksenä se, että minuutin pituista kohtausta voidaan kuvata jopa viiden tunnin ajan.

– Olin tiedostanut tämän, mutta se realisoitui vasta kuvauksissa. Tubettamisessa kaikki kuvataan kerralla purkkiin, mutta elokuvatuotanto on kyllä ihan eri maailma, mutta samalla kiehtova.

Englanninkielisessä elokuvassa hänen sivuroolinsa ei ole iso, mutta häntä kiinnostaisi muutkin elokuvaprojektit tulevaisuudessa.

Lue myös: Tubetähti Santtust mukana kansainvälisessä elokuvassa – nähdään valkokankaalla joulukuussa!

– Haluaisin ehdottomasti näytellä jatkossakin, se on ollut aina yksi unelmistani! Uskon, että innostus siihen lähti siitä, kun tein nuorempana omalle Santtust-vlogikanavalle käytännössä parodiavideoita, joissa näyttelin.

– Sivurooli ei ole tietysti kovin iso, mutta hahmoni kyllä saa muutaman sanan suustaan! Saa nähdä, mitä editoija tuumaa Santerin näyttelysuorituksista.

Santtust on innoissaan kansainvälisestä elokuvasta The Creepsistä, joka on vauhdikas toimintakauhukomedia, jossa nähdään nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Iiro Panula, Arman Alizad, sekä Hollywood-legenda Christopher Lambert. Elokuva tulee näillä näkymin leffateattereihin joulukuussa 2021, mikäli pandemia sen sallii.

Artikkelikuva: NikojaSanttu / YouTube

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit