Tubettajat muuttivat pois Meemitalosta – seuraava idea jo kehitteillä!

Tubettajat muuttivat pois Meemitalosta erilleen, mutta eivät suinkaan ole jättämässä yhteisöä, vaan suunnittelemassa uutta huikeampaa konseptia.

Suomen ensimmäisen tubekommuunin Meemitalon asukkaat julkaisivat tänään videoita YouTube-kanavillaan, jossa kertovat muuttaneensa alkuperäisestä omakotitalosta pois. Viime vuoden maaliskuussa yhteen muuttaneet tubettajat kertoivat siirtyvän Hämeenlinnasta Tampereelle omiin asuntoihin, jossa he tulevat jatkamaan sisällöntuotantoa.

Marraskuussa NikoJaSanttu julkaisivat kappaleen nimeltä ”Just A Prank Bro”, jossa oli jo vihje tulevasta muutoksesta. Kappaleen kertosäkeessä hoetaan ”pojat alkaa rakentaa uutta Meemitaloo”, joka tarkoitti, että jossain vaiheessa omakotitalosta on luovuttava.

Tubettajat kertovat videoilla, että tarkoituksena on rakentaa uudenlainen Meemitalo, joka on entistä isompi ja jossa voi toteuttaa isompia kokonaisuuksia. Kaikki aikaisemmat asukkaat tulevat myös jatkossa tekemään sisältöä uudessa paikassa, josta ei vielä kerrottu tarkempia yksityiskohtia.

Lue myös: Haastattelussa Ella ja Helmi – maajoukkuetason urheilijat muuttuivat tubetähdiksi!

Tubettajat muuttivat pois Meemitalosta:

Artikkelikuva: NikojaSanttu / Ella & Helmi / Veetu / Katjanen YouTube

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy seuraamassa meitä myös Instagramissa!

Latest articles

Liittyvät artikkelit