Nino Ärling ja Arttu Laitinen liittyivät Visuun – ”Visu voi mahdollistaa isompia ja siistimpiä juttuja”

Visu on ottanut somemaailmassa viime aikoina isosti jalansijaa. Esports-  ja vaikuttajaorganisaatio aloitti muutama viikko sitten YouTube-sisällön tuottamisen, joka on ollut jättimenestys.

Lue myös: Visu aloitti YouTuben melkoisella bängerillä – faneilta erittäin lämmin vastaanotto!

Suosio on selvästi nostanut myös kiinnostusta sisällöntuottajissa, sillä viimeisimmässä Visun YouTube-videossa paljastui kaksi uutta jäsentä.  YouTube- ja TikTok-maailmasta tunnetut Nino Ärling ja Arttu Laitinen paljastettiin liittyneen Visuun laskuvarjohyppyvideossa.

Videon alussa Visun keulahahmona tunnettu Rain kertoi kameralla: ”Meillä on kaksi uutta Visun staraa, jotka te näette tuolla noin”.

Kamera kääntyy kohti taivasta ja Nino ja Arttu liitelivät laskuvarjolla kohti maata.

”Visu voi mahdollistaa isompia ja siistimpiä juttuja mun sisältöihin”

Feedi tavoitti Ninon ja Aran, jotka olivat innoissaan Visuun liittymisestä.

– Visul on mun mielest hyvä tekemisen meininki ja halusin myös verkostoituu entistä paremmin. Visun porukka on myös aivan huikee, Nino kertoi fiiliksiään Visusta.

– Mä yritän elää sellasella mentaliteetillä, että mä sanon kaikkeen mahdolliseen kyllä, mikä kuulostaa yhtään siistiltä tai mielenkiintoselta. Visu kuulosti todellakin mielenkiintoselta hommalta, niin totta kai mä lähdin kattomaan, mikä on homman nimi, Arttu kertoi.

Visu on tunnettu lähinnä striimaajista ja esports-pelaajista, jonka myötä myös Nino halusi tutustua striimimaailmaan. Tampereella asuva vaikuttaja aikoo siis tulevaisuudessa YouTube- ja TikTok-sisällön lisäksi alkaa striimaamaan.

– Kukaan Suomes ei striimaa animepelei, pitäiskö koittaa, Nino paljasti mahdollista sisältöään livestriimejen parissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön NINO ÄRLING ✞ (@ninoarling) jakama julkaisu

Uimahypyistään tunnettu kaksikko ei aio muuttaa omaa sisältöään, mutta organisaatioon liittyminen tuo varmasti mahdollisuuksia tehdä asioita isommilla resursseilla.

– Aion tuottaa samanlaista sisältöö kuin aiemminkin. Visu voi mahdollistaa isompia ja siistimpiä juttuja mun sisältöihin. Ollaan jo vähän juonittu jotain next level meininkii, Arttu paljasti tulevasta sisällöstään.

Nino ja Arttu on tamperelaisia sisällöntuottajia, jotka kuuluvat osaksi Meemitaloa. Kaksikko tuottavat YouTube- ja TikTok-sisällön lisäksi Vesikauhu -nimistä podcastia, jossa pääpainona on uimahyppääminen.

Nino Ärling ja Arttu Laitinen liittyivät Visuun:

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit