Perjantai on jälleen täällä – aika listata suomituben helmet

Perjantai – se aika viikosta, kun katsastetaan, mitä arkistojen kätköistä löytyy. Nyt listataan suomituben helmet!

Vuosien varrella suomalaisessa tubeyhteisössä on nähty videoita laidasta laitaan. Perinteisten vlogien joukosta löytyy huima määrä tv-mokia, epäonnistuneita temppuja ja lausahduksia, jotka tunnetaan vielä tänäkin päivänä hyvin. Usein videon lataushetkellä ei julkaisijalla ole ollut tietoakaan, millaisen suosion se tulisi tulevaisuudessa saamaan.

Feedi.fi:n “legendaariset suomituben helmet” -juttusarjassa mennään joka viikko ajassa taaksepäin ja katsotaan, mitä arkistojen kätköistä löytyy.

Muistatko jonkin legendaarisen suomituben helmen, mikä ei ole vielä päässyt listoillemme? Laita meille linkki videoon Instagramissa tai Facebookissa!

Tämä viikonloppu aloitetaan sarjalla, jonka on dubannut ja käsikirjoittanut uudestaan Petri Himmeä. Sarjalla Taistelu-Jaska on yhteensä miljoonia näyttökertoja, ja yhteensä kolme osaa.

Seuraavaksi palataan legendaaristen Kummeli-vitsien pariin,  ja Jankon betoni on ajan saatossa muodostunut yhdeksi niistä.

Suomessa suuren suosin saavuttanut Pensseli-setä oli aikakautensa yksi tunnetuimmista internet-ilmiöistä. Videolla hän laulaa omalla kielellään, mutta sanat kuulostavat tarkkaan kuunneltuna suomen kieleltä.

Viimeinen video sattuu olemaan yksi tv-historian hienoimmista säätiedotuksista, ja on ajankohtainen myös tällä hetkellä. Talvi nimittäin on tulossa.

Uusia suomituben helmiä jälleen ensi viikolla! Ehdota videoita listalle:
FACEBOOK – INSTAGRAM – SÄHKÖPOSTI

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit