Jake Paul vs. Mike Tyson tapahtuu sittenkin! Uusi päivämäärä tiedossa

Jake Paul vs. Mike Tyson tapahtuu sittenkin ja uusi päivämäärä on tiedossa.

Nyrkkeilyskenessä kuohuu, sillä sosiaalisen median vaikuttaja Jake Paul kohtaa nyrkkeilykehässä legendaarisen Mike Tysonin. Entinen raskaansarjan maailmanmestari on nähty viimeksi ottelemassa 2021, kun näytösottelussa vastassa oli Roy Jones Jr. ”Lockdown Knockdown” päättyi tasapeliin.

57-vuotiaan Tysonin haastaa 31 vuotta nuorempi Jake Paul, joka aloitti nyrkkeilyuransa 2018 ottelulla tubettaja Oladeji ”Deji” Olatunjia vastaan. Kyseinen amatööriottelu päättyi Paulin voittoon teknisellä tyrmäyksellä viidennessä erässä.

Jake Paul vs. Mike Tyson käydään AT&T Stadiumilla 15. marraskuuta Texasissa ja se nähdään livenä Netflixin kautta. Kyseessä on The Problem Childin 11. ammattilaisottelu, mutta tuloksia katsoessa pitää ottaa huomioon, että suurin osa vastustajista on entisiä vapaaottelijoita ja mukana on myös sosiaalisesta mediasta tuttu Ali Loui Al-Fakhri eli AnEsonGib, joka oli Paulin ensimmäinen vastustaja.

Paulin saldo nyrkkeilyssä näyttää 9-1:

  • Voitto AnEsonGibiä vastaan 2020 (1-0)
  • Voitto Nate Robinsonista 2020 (2-0)
  • Voitto Ben Askrenista 2021 (3-0)
  • Voitto Tyron Woodleystä 2021 (4-0)
  • Voitto Tyron Woodleystä uudelleen 2021 (5-0)
  • Voitto Anderson Silvasta 2022 (6-0)
  • Tappio Tommy Furylle 2023 (6-1)
  • Voitto Nate Diazista 2023 (7-1)
  • Voitto Andre Augustista 2023 (8-1)
  • Voitto Ryan Bourlandista 2024 (9-1)

Iron Mike itse ei esittelyjä kaipaa, sillä kyseessä oli yksi nyrkkeilymaailman pelätyimmistä henkilöistä. Takana on 58 ottelua, joista 50 päättyi Tysonin voittoon. Hän nappasi ensimmäisestä 37 taistosta jokaisesta voiton. Mike Tyson on saanut lempinimen The Baddest Man on the Planet, mutta nyt legendan perässä on paljon nuorempi ja pidempi vastustaja, joka haluaa todistaa taitonsa Tommy Furyn tappion jälkeen.

26. toukokuuta Mike Tyson sai sairaskohtauksen lentokoneessa ja tästä syystä ottelun alkuperäistä ajankohtaa siirrettiin myöhemmäksi. Tyson on onneksi kuntoutunut ja voi hyvin.

Lähtökohdat taistoon ovat erikoiset ja Mike on kertonut Fox Newsin haastattelussa, että häntä pelottaa kuollakseen, mutta tilanne muuttuu lähempänä ottelua. Legenda lisäsi, että hän harjoittelee päivittäin eikä usko, että Jake Paul olisi häntä nopeampi.

– Olin noin. 45 kiloa ylipainoinen, olin vanha, 54 tai 53 ja silti sanoin, että tehdään se. Mitä tahansa pelkään, kohtaan ne. Nyt pelkään kuollakseni, Tyson viittasi otteluun Roy Jones Jr. vastaan.

Jotkut vedonvälittäjät ovat jo avanneet ottelun sivuilleen. Paul on ennakkosuosikki kertoimella 1.40. Iron Miken kerroin näyttää 2.95. Ikä painaa selvästi vedonvälittäjien silmissä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit