Lionel Messin uusi juoma näyttää epäilyttävän tutulta – KSI reagoi: ”Ronaldo on sittenkin GOAT”

Lionel Messin uusi juoma, Más+ by Messi, näyttää epäilyttävän tutulta ja Sidemenin KSI reagoi siihen koomisella tavalla.

Jalkapalloilun supertähti Lionel Messi julkaisi uuden urheilujuoman nimeltään Más+. Más+ by Messi herätti heti paljon keskustelua, mutta ei erityisesti positiivisella tavalla, sillä fanit vertaavat sitä Prime-nesteytysjuomaan. Prime on sosiaalisen median supertähtien Logan Paulin ja Olajide Olayinka Williams ”JJ” Olatunjin eli KSI:n hittijuoma.

Más+-makuja ovat Miami Punch, Orange D’or, Berry Copa Crush ja Lemon Limón Lime League. Nimet liittyvät hauskasti jalkapalloon viitaten Messin joukkueeseen Inter Miamiin, Ballon d’Or -palkintoon, Copa América -turnaukseen ja jalkapalloliigaan.

KSI vastasi viestipalvelu X:n (entinen Twitter) puolella, että juoma vaikuttaa tutulta. Monet käyttäjät tukevat väitettä. Eräs veikkaa Primen haastavan tuoreen haastajan oikeuteen muutaman päivän sisällä. Toinen sanoi tämän juoman näyttävän täysin Primeltä ja tuotteen olevan ChatGPT:n tulos.

Jotkut epäilivät, ettei Messi olisi tietoinen Primen olemassaolosta, mutta tämä on epätodennäköistä, sillä Prime sponsoroi Messin entistä seuraa FC Barcelonaa sekä useita muita urheilijoita, kuten Manchester Cityn Erling Braut Haalandia, Kansas City Chiefsin Patrick Mahomesia ja Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsia. Primen yhteistyökumppaneihin kuuluvat myös monet huippuseurat ja urheilijat, kuten Arsenal, Bayern Munich, Borussia Dortmund, LA Lakers sekä UFC ja WWE. Lisäksi mukana ovat striimaajat Ibai Llanos ja IShowSpeed, josta uutisoimme äskettäin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön IShowSpeed (@ishowspeed) jakama julkaisu

IShowSpeed on tunnettu Cristiano Ronaldon fani ja Primen perustaja KSI vaihtoi mielipidettään Lionel Messin uuden aluevaltauksen jälkeen. Sidemenin jäsen laittoi Instagram-tarinaan kuvan, jossa on Ronaldo ja tekstinä: ”Speed oli oikeassa, Ronaldo on kaikkien aikojen paras pelaaja.”

Kuva on KSI:n Instagramin storystä. Siinä on Cristiano Ronaldo ja teksti, että hän onkin kaikkien aikojen paras eli GOAT.
Kuva: KSI:n Instagram-tarina
Prime Hydration – hitti vai huti?

Prime perustettiin tammikuussa 2022, ja juomat vietiin kirjaimellisesti käsistä. Kaupat myivät eioota, ja nettihuutokaupoissa pullojen hinnat olivat kymmenkertaisia.

Suomessa Prime ilmestyi kauppoihin huhtikuussa 2023. Aluksi juomasta joutui maksamaan noin 15-17 euroa pullolta, mutta tilanne on muuttunut, kun suora maahantuonti Suomeen käynnistyi. Nykyään Keskolta saa pullon muutamalla eurolla.

Juomaa voi kutsua hitiksi ainakin somelukujen perusteella, ja varsinkin nuoriso on edelleen innoissaan brändistä. Eikä ihme, sillä brändiin törmää helposti, kun lyhyet videopätkät pyörivät esimerkiksi UFC:n tai WWE:n jakamana somekanavilla.

Prime on laajentanut urheilujuomista myös energiajuomiin, mutta normaaleina makuina ovat Lemonade, Strawberry Watermelon, Ice Pop, Blue Raspberry, Tropical Punch, Lemon Lime, Orange, Grape, Meta Moon, Cherry Freeze ja Strawberry Banana. Lisäksi Haalandin tähdittämä Haaland Edition on mansikan ja sitruunamehun makuinen.

Jos Más+ by Messi jatkaa samalla tavalla kuin on aloittanut, tulevia makuja voi bongailla näistä listatuista makuyhdistelmistä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit