CS:GO-pelaajille oma mielenterveysohjelma – ”CS:GO-pelaajat eivät eroa liikaa muista huippu-urheilijoista”

CS:GO-pelaajille oma mielenterveysohjelma, kun CSPPA eli CS:GO-pelaajien ammattiliitto ja We.Care ilmoittivat laajentavansa mielenterveysohjelman koskemaan kaikki CS:GO-pelaajia.

Neuvontapalvelut ovat kaikille CSPPA-liiton jäsenille, jotka haluavat hillitä stressin- ja burnoutin-oireita. We.Care on tanskalainen mielenterveysalan online-yritys, joka laajensi ohjelmaansa yhdessä CSPPA:n kanssa koskemaan kaikki CS:GO-pelaajia Northin kanssa viime kesänä toteutetun kahden kuukauden pilottiohjelman jälkeen.

Liiton jäsenillä on ympärivuorokautinen yhteys omaan psykologiinsa, jonka kanssa he voivat keskustella salatun videon tai viestien välityksellä. Terapeutit ovat erikoistuneet pelaamiseen liittyvien ongelmien hoitoon ja heillä on kokemusta myös muiden huippu-urheilijoiden kanssa työskentelystä.

Lukuisat CS:GO-pelaajat, kuten Lukas ”gla1ve” Rossander, Andreas ”Xyp9x” Højsleth ja Aleksi ”allu” Jalli ovat ottaneet tai ovat tauolla kilpapelaamisen raskauden vuoksi.

Lue lisää: Aleksi “allu” Jalli tauolle ENCEstä – viime vuoden loppu oli liikaa!

FunPlus Phoenixin slovakialaispelaaja Martin ”STYKO” Styk sanoi lausunnossaan, että ”Mielenterveysongelmien osalta CS:GO-pelaajat ovat erityisen alttiita tällaisille ongelmille kiireisten turnaus- ja harjoitusaikataulujemme aiheuttaman stressin vuoksi.”

”CS:GO-pelaajat eivät eroa liikaa muista huippu-urheilijoista sen suhteen, miten heidän mielensä vaikuttaa heidän suorituskykyynsä.”, We.Care-yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Linisha Palm kertoi.

”Terapeuttimme ovat huippu-urheilutaustaisia, joten he pystyvät todella ymmärtämään, millaisten paineiden alla CS:GO-pelaajat ovat. Samaan aikaan CS:GO on kuitenkin hyvin ainutlaatuinen laji, jonka tiukat harjoitusohjelmat voivat vaatia veronsa keneltä tahansa.”, Palm jatkoi.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: CSSPA, We.Care

Latest articles

Liittyvät artikkelit