Lähde: FaZe Clanin brasilialaistähti penkille joukkueen aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta

FaZe Clanin brasilialaistähti Marcelo ”coldzera” David on penkitetty organisaation CS:GO-kokoonpanosta, kertoo globoesporte.globo -sivusto.

Globoesports.globo -sivuston mukaan Marcelo ”coldzera” David penkitetään FaZen aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta joukkueen huonojen tuloksien takia. CS:GO-yhteisöllä oli FaZe Clanista kovat odotukset, kun Russel ”Twistzz” Van Dulken ja Finn ”karrigan” Andersen liittyivät joukkueen riveihin, mutta tulokset ovat menneet paljolti alta riman.

Joukkue haluaa selkeästi uutta suuntaa, sillä Flashpoint 3 -turnaus meni täysin penkin alle, FaZen jäädessä sijoille 13-16.

FaZe on tällä hetkellä HLTV:n sijoitukseltaan 25:s, joka on organisaation kaikkien aikojen huonoin sijoitus. Pohjoisamerikkalaisorganisaatio hyppäsi mukaan CS:GO:hon jo vuoden 2016 alkuvuodesta.

26-vuotias coldzera on ollut jo miltei kolmen vuoden ajan FaZen vakiokasvo, kun hän siirtyi vuonna 2019 syyskuussa brasilialaisesta MIBR-joukkueesta supertähdistä koostuvaan joukkueeseen.

Mikäli huhu pitää paikkaan, on vielä epäselvää, kuka korvaa brasilialaistähden 15. kesäkuuta alkavassa BLAST Premier Spring Finals – turnauksessa.

Virallinen ilmoitus coldzeran penkittämisestä pitäisi globoesports.globo -sivuston mukaan tulla lähipäivien aikana.

Lue myös: CS:GO-pelaajille oma mielenterveysohjelma – “CS:GO-pelaajat eivät eroa liikaa muista huippu-urheilijoista”

Artikkelikuva: ESL

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit