FaZe Clan julkaisi rekrytointihaasteen – superfani sai tappouhkauksia

FaZe Clan julkaisi rekrytointihaasteen, jonka seurauksena FaZe-fani tatuoi ihoonsa yhden organisaation jäsenen nimen 25 kertaa.

FaZe Clan on erittäin suosittu eurheilu-organisaatio, joka on vuosien saatossa järjestänyt erilaisia rekrytointihaasteita, joiden tarkoituksena on ollut löytää uusia kasvoja organisaatioon.

Tänä vuonna FaZe julkaisi jälleen uuden rekrytointihaasteen, jossa tarjolla on paikka organisaatioon vain yhdelle parhaalle vaikuttajalle. Voittaja ansaitsee hurjan miljoonan dollarin allekirjoitusbonuksen sekä uuden Nissan GT-R -auton.

Yksi faneista on pistänyt haasteen aivan uudelle tasolle ja aikoo tatuoida itseensä ”Faze Rug” nimen, kunnes tubettaja Brian Rafat ”Faze Rug” Awadis suostuu tapaamaan hänet.

https://twitter.com/i/status/1490341385123377153

Fani on tähän mennessä tatuoinut Faze Ragin nimen itseensä jo 25 kertaa.

Fani kertoo omalla YouTube-videollaan saaneensa tappouhkauksia tempauksensa takia. Videollaan fani oli turhautunut siitä, että ihmiset eivät edes tunne häntä eikä anna mahdollisuutta näyttää, mitä hän oikeasti osaa.

-Herranjestas ihmiset vihaa minua, kertoi fani videollaan.

-Se on ihan ok, että ihmiset nauravat minulle ja tempaukselleni. Tavoitteenahan oli vain tavata Faze Rug, siitä oli alun perin kyse. Mutta se kun en saa edes puolustaa itseäni on syvältä, jatkoi fani.

Lue uusimmat Viihde uutiset tästä.

Artikkelikuva: Faze Rag YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit