Snoop Dogg liittyi FaZe Claniin- ”Poikani hankki minut FaZe Claniin”

FaZe Clanissa FaZe Snoop -nimellä edustava räppäri tekee yhteistyö FaZen kanssa sisällön, fanitavaroiden, digitaalisten tuotteiden ja nuoriyhteisöohjelmien saralla, kertoi organisaatio maanantaina.

Snoop Doggin poika Cordell Broadus on FaZe Snoopin sanojen mukaan saanut hänet liittymään FaZe Claniin.

– Poikani Cordell [Broadus] hankki minut FaZe Claniin. Hän on todella perehtynyt pelaamiseen, Web3:een, kulttuuriin jne. ja tiesi, että tämä olisi jotain, josta olisin kiinnostunut, Snoop Dogg kertoi The Hollywood Reporterille sähköpostitse.

Snoop Dogg on striimannut vuodesta 2017 lähtien Twitch-suoratoistopalvelussa useita pelejä, mutta rap-artistin isoimpana suosikkina ovat olleet Madden-pelit.

https://twitter.com/FaZeClan/status/1500878496406679554

FaZe Claniin kuuluu muitakin maailmankuuluja julkisuuden henkilöitä, kuten LeBron James Jr, Lil Yachty ja Offset. Jäätävän sisällöntuottajaryhmän lisäksi organisaatio on mukana myös esportsissa. FaZe Clanilla on yhteensä 10 joukkuetta useissa erinlaisissa esports-peleissä.

Lue myös: Jake Paul “ilmoitti” ottelevansa Vladimir Putinia vastaan – pilakuva sai ristiriitaisen somevastaanoton!

Muokattu 07.03 23:10: Snoop Dogg liittyi FaZe Clanin talentjäseneksi, ei viralliseksi sisällöntuottajaksi niinkuin aikaisemmin artikkelissa ja otsikossa mainittiin.

Artikkelikuva: Twitter, FaZeComms 

Latest articles

Liittyvät artikkelit