Jamppi kohtaa derken – Liquid koppasi helpon voiton brassijoukkueesta!

Jamppi kohtaa derken VCT Masters Reykjavik -turnauksessa lauantaina, kun molemmat eurooppalaisjoukkueet hoitivat perjantain ottelut kotiin.

Perjantai-illan toinen ottelu oli Team Liquidin ja Team Vikingsin välinen kamppailu.

Team Liquidin Elias ”Jamppi” Olkkonen aloitti ottelun kahdella tähtisuorituksella. Pistoolikierroksella suomalaispelaaja tuhosi neljä vihollista ja heti seuraavalla kierroksella hän räväytti näyttävän 5k:n Judge-haulikolla.

Jampin 5k Judge-haulikolla:

Jamppi oli eittämättä joukkueensa vahvin pelaaja avauskartassa. Liquid nappasi puolustuspuolelta ensimmäisen puoliskon nimiinsä lukemin 8-4. Puolenvaihdon jälkeen Team Viking yritti kammeta vielä karttaan mukaan, mutta Euroopan paras joukkue näytti taitotasonsa ja vei avauskartan nimiinsä lukemin 13-8.

Ascent statsit:

Kuva: Spike.gg

Seuraavana matkattiin Team Liquidin valitsemaan Haven-karttaan. Ottelu alkoi tasaisena ja sitä se oli puoltenvaihtoon saakka, kun Liquid nappasi puolustuspuolelta 7 kierrosta nimiinsä. Puoltenvaihdon jälkeen Liquid meni omia menojaan ja latoi tulostaululle lukemat 13-5.

Haven statsit:

Kuva: Spike.gg

Voitolla Team Liquid kohtaa Nikita ”derke” Sirmitevin tähdittämän Fnaticin, joka voitti aiemmin perjantaina Version1:n kartoin 2-0. Ottelu pelataan lauantaina kello 20.00.

Lue myös: Derken iso pelaus toi Fnaticille 2-0-voiton! Enää yksi voitto suomalaispelaajien kohtaamiseen

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit