Sentinels hankki LAN-turnauksessa loistaneen TenZin – hintalappu yli miljoona dollaria!

Pohjoisamerikkalainen organisaatio Sentinels hankki Valorantin ensimmäisessä LAN-turnauksessa loistaneen TenZin joukkueen riveihin virallisesti.

Tyson ”TenZ” Ngo on todistanut olevansa maailman paras Valorant-pelaaja. Viime viikon sunnuntaina Valorant Masters Reykjavik -turnaus saatiin päätökseen ja mestaruutta juhli pohjoisamerikkalainen Sentinels, häviämättä karttaakaan koko turnauksen aikana. 20-vuotias TenZ valittiin totta kai finaalien parhaaksi pelaajaksi.

Lue lisää: Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Heti turnauksen jälkeen toimittajat utelivat TenZiltä, aikooko hän pysyä Sentinelsin riveissä, sillä hän on ollut joukkueen riveissä vain lainalla Cloud9-joukkueesta. TenZ kertoi heti turnauksen jälkeen haluavansa pysyä Sentinelsissa, mutta kertoi sen olevan vaikeaa ilman, että Cloud9:lle maksetaan sievoinen summa.

Maaliskuusta lähtien Sentinelsin riveissä tuhoa tehnyt kanadalaistähti on siirtynyt nyt virallisesti joukkueen riveihin, kun Cloud9 ja Sentinels ovat saaneet ostoprosessin päätökseen. Asiasta ensimmäisenä kertoi Esports Observerin Kevin Hitt.

Upcomer-sivuston mukaan Cloud9 halusi TenZistä kaksi miljoonaa dollaria, mutta organisaatio tyytyi yhteensä 1,5 miljoonan dollarin rahasummaan. Ensin Sentinels maksoi toukokuun loppuun päättyneestä lainasopimuksesta 250 000 dollaria ja lopulta Sentinels lunasti TenZin sopimuksesta ulos 1,25 miljoonalla dollarilla.

Cloud9:n toimitusjohtaja Jack Etienne kertoi Valorant Competive Reddit -sivustolla varsin poikkeuksellisen teon, jonka moni organisaatio olisi saattanut jättää tekemättä.

– Hei, jotta saataisiin hieman kontekstia, tämä sopimus tehtiin ennen Islantia. Se oli meille vaarallinen sopimus, koska tiesimme kohtaavamme Sentinelsin Islannin karsinnoissa, mutta Tysonille oli tärkeää päästä pelaamaan, ja halusin tehdä sen hänelle mahdolliseksi. Onnea Tysonille Sentinelsiin, C9 Jack kirjoitti.

Sentinelsin Valorant kokoonpano:

  • Shahzeb ‘ShahZaM‘ Khan
  • Hunter ‘SicK‘ Mims
  • Jared ‘zombs‘ Gitlin
  • Michael ‘dapr‘ Gulino
  • Tyson ‘TenZ‘ Ngo

Lue tuoreimmat Valorant-uutiset tästä.

Artikkelikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games

Latest articles

Liittyvät artikkelit