Elon Muskin vaikutusvallan konkretia – muutama twiitti sai meeminä tunnetun kryptovaluutan nousemaan pilviin!

Elon Muskin muutama Twitter-postauksen seuraukset ovat saaneet monet ihmiset tekemään paljon rahaa, mutta varjopuolena myös useat ihmiset ovat menettäneet kaikki säästönsä meeminä tunnettuun Dogecoiniin.

Dogecoin on kryptovaluutta, joka luotiin vuonna 2013 ja se on siitä päivästä lähtien ollut täysi meemi ihmisten keskuudessa. Viime viikolla WallStreetsbetsin ansiosta useat osakkeet ovat nousseet pilviin piensijoittajien takia, jotka ovat hamstranneet osakkeita eivätkä ole myynyt niitä. Samoja vaikutuksia nähtiin myös kryptovaluutoissa, kuten Bitcoinissa ja Dogecoinissa.

Viime viikon aikana Dogecoin nousi parhaimmillaan yli 800 prosenttia, joka tarkoittaa, että meemicoini kohosi yli 8.5 senttiin. Maailman rikkain mies, Teslan ja SpaceX:n perustajana tunnettu Elon Musk oli aktiivinen Dogecoinin suhteen Twitter-tilillään maanantaina. Twiitit saivat aikaan uskomattoman hinnannousun todella nopeasti.

Elon Muskin twiitit Dogecoinista:

Muskin twiitit saivat aikaan järisyttävän nousun Dogecoinin kurssissa. Parhaimmillaan kryptovaluutta nousi 5,9 senttiin, mutta sen jälkeen se on tullut pikku hiljaa alas. Kirjoitushetkellä Dogecoinin arvo on 5,1 senttiä.

Tässä konkresitoituu Muskin vaikutusvalta, jolla hän saa aikaan uskomattomia tempauksia. Dogecoinin nousulla on totta kai varjopuolensa. Ihmiset ovat laittaneet dogecoiniin kiinni säästöjänsä ja uskaliaammat ovat ottaneet lainoja, kun he uskovat valuutan nousuun vain Muskin twiittien takia.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit