Aleksib:n OG ulos Flashpoint 3 -turnauksesta – Vitality jatkaa alemmassa kaaviossa!

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n matka Flashpoint 3 -turnauksessa on ohitse. OG hävisi perjantaina Vitalitylle kartoin 2-0.

Ensimmäisenä mentiin Vitalityn valitsemaan karttavalikoimaan (Dust 2). Ranskalaisjoukkue aloitti ottelun vahvasti, kun joukkue eteni jopa 9-3-johtoon. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG onnistui voittamaan loput kolme kierrosta ja puolia vaihdettiin lukemissa 9-6. Puoltenvaihdon jälkeen meno oli yksipuolista, kun Mathieu ”ZywOo” Herbaut laittoi vihollista kumoon oikealta ja vasemmalta. Lopulta 22-vuotias ranskalaistähti latoi tulostaululle tilastot 26-11 ja nappasi karttavoiton joukkueelleen lukemin 16-7.

OG:n valitsema Inferno oli alusta alkaen samankaltainen kuin Dust 2. Vitality marssi 8-2-johtoon, mutta OG pääsi taas takaisin peliin ja onnistui nappaamaan loput viisi kierrosta nimiinsä. Puoli vaihdettiin lukemissa 8-7 Vitalityn johtaessa. Ottelu jatkui puolenvaihdon jälkeen tasaisena, mutta lopulta terroristeille siirtynyt Vitality onnistui nappaamaan kartasta 16-13-voiton.

Tappion myötä OG joutui tyytymään vuoden ensimmäisessä Major-karsintaturnauksessa 13-16. sijalle Viimeisestä sijasta joukkue kuittaa 250 RMR-pistettä.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: BTS CS:GO

Latest articles

Liittyvät artikkelit