ZoneVD:n omaperäisessä lautapelissä hyötyy myös häviämällä – pelin julkaisu ensi vuoden syksyllä mahdollista!

ZoneVD on paljastanut luoneensa oman lautapelin ja pelistä on olemassa jo prototyyppiversio. Pelin nimi on BLAARGH! ja ystäviensä lisäksi myös ZoneVD:n seuraajat ovat päässeet kurkistamaan Twitchissä, miltä kehitteillä oleva lautapeli näyttää.

Suomalainen tubettaja Joona ”ZoneVD” Leppänen julkaisi eilen YouTube-kanavalleen videon, jossa hän kertoo kehittäneensä oman lautapelin. ZoneVD on vihjaillut aiemmin suunnitelmastaan ja haaveestaan luoda oman lautapelin, mutta asia tuli viralliseksi kyseisen videon myötä.

Lautapelin nimi on BLAAARGH!, joka on 2-4 hengen porukalla pelattava strateginen sotapeli. Pelissä on valittavana 4 eri rodun väliltä ja niistä jokaisella on omat erikoiskykynsä. Pelissä esimerkiksi soditaan, kerätään resursseja, valloitetaan rakennuksia ja päivitetään omaa rotua. Pelissä on 3 erilaista tapaa voittaa, jonka ei kuitenkaan tarvitse olla päätavoite.

− Jotkut taistelukorteista antavat sulle esimerkiksi bonuksia siitä, jos häviät taistelun. Näin ollen sä haluat voittaa osan taisteluista ja myös hävitä osan niistä. Se tuo sellaisen mielenkiintoisen elementin, kertoo ZoneVD videollaan.

Peli on ZoneVD:n mukaan vielä kehitysvaiheessa ja on vasta prototyyppi mahdollisesta kokonaisesta pelistä. Hän aikoo hioa ja parantaa peliä seuraajien palautetta hyödyntäen ja pyrkii mahdollisimman parhaaseen lopputulokseen. ZoneVD aikoo tulevaisuudessa striimata Twitchissä ZoneV-nimimerkillä oman lautapelinsä otteluita. Katsojat voivat ehdottaa peliin parannuksia striimin aikana esimerkiksi chattiin kommentoimalla.

− Tästä hetkestä eteenpäin tullaan striimeissä todellakin Twitchin puolella pelitestaamaan BLAAARGH!:ia ja sen perusteella tekemään muutoksia peliin, mainostaa ZoneVD innokkaana.

ZoneVD:n tavoite on julkaista lautapeli mahdollisesti ensi vuonna syksyn paikkeilla ja tulee varmasti tekemään lisää lautapelejä tulevaisuudessa.

Mutta nyt ensin BLAAARGH! tehdään valmiiksi, tulkaa jeesaamaan mua striimeissä!

ZoneVD:n uusi lautapeli pähkinänkuoressa:

Artikkelikuva: ZoneVD YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit