Viisi lahjaideaa nuorille – katso Feedin lista!

Jos joululahja on vielä nuorisolle hankkimatta, voi tästä listasta olla apua! Feedi.fi kokosi yhteen viisi lahjaideaa nuorille.

Joulu lähestyy ja toivekirjeet alkavat virrata Korvatunturille. Feedi listasi viisi lahjaideaa, joka on varmasti ainakin nuorison mieleen.

Tubettajan tai striimaajan fanituotteita

Nykypäivänä monet vaikuttajat myyvät omilla logoillaan tai vaikka naamoillaan varustettuja vaatteita ja muita fanituotteita. Monet tuotteet ovat todella haluttua tavaraa, eikä niitä yleensä ole hinnalla pilattu. Muutamia vaikuttajien verkkokauppoja ovat esimerkiksi:

Lahjakortti Google Play-kauppaan tai Applen App Storeen

Mobiililaitteet ovat nykyään arkipäivää, ja moni kuluttaakin monia tunteja päivässä puhelimensa äärellä. Erilaiset pelit ja miljoonat videot vievät helposti meidät aivan toiseen maailmaan. Monissa peleissä onkin virtuaalivaluuttaa, jota voi kasvattaa esimerkiksi lahjakortilla. Muistathan noudattaa pelien ikärajoituksia!

Lahjakortteja saa ostettua useimmista K- ja S-ryhmän kaupoista.

Superpark lahja- tai kausikortti

Jos paikkakunnallasi sattuu olemaan Superpark, on lahja- tai kausikortista varmasti iloa pitkäksi aikaa! Sisäliikuntapuistot ovat hyvin suunniteltuja ja turvallisia, sisältäen kymmeniä eri aktiviteetteja. Lippuja voit ostaa täältä: https://superpark.fi/liput/

Disney +

Kaikenikäisille suunnattu Disneyn oma suoratoistopalvelu on huippulahja kenelle vain Disneyn elokuvista ja sarjoista pitäville! Sarjoja ja elokuvia voi striimata yhtä aikaa jopa neljältä eri laitteelta, joten tässä on hupia koko perheelle. Disney + -palvelun voit tilata täältä: https://www.disneyplus.com/fi-fi/

Älypuhelin ympäristöystävällisemmin

Käytetty puhelin on ympäristöteko, ja jopa huomattavasti halvempi kuin kaupan hyllystä haettu. Nykypäivänä puhelimia on helppo ostaa esimerkiksi tori.fi-palvelun kautta, tai vaikka Facebook-kirppikseltä. Yksi hyvä vaihtoehto on kuitenkin Swappie. Suomalainen iPhone-puhelimia myyvä nettikauppa tarjoaa hyvän hinnan, ottaa edellisen puhelimen vaihdossa ja lupaa jopa 12kk takuun.

Kerro meille somessa, mitä lahjaideoita sinä antaisit niitä etsiville. Julkaisemme uusia lahjaideoita myös jatkossa!

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit