iPhone 12 unboxattiin – katso videolta mitä paketista löytyi!

Applen uudet iPhone 12 -mallit ovat pian saatavilla. Katso videolta mitä tuotepakkauksesta löytyy uuden puhelimen lisäksi!

Kerroimme aiemmin, mitä uuden iPhone 12 -puhelimen kuori pitää sisällään. Tänä vuonna Apple mm. uudisti hieman puhelintensa ulkonäköä ja toi aiemmin MacBookeista tutun MagSafe -latauksen takaisin.

Nyt kuitenkin tubettaja MKBHD on saanut Applelta uudet iPhone 12 ja iPhone 12 Pro -mallit ennakkoon. Huhut kertoivat monia asioita tuotepakkauksen sisällöstä ennen laitteiden julkistusta, mutta kuinka moni niistä osoittautui todeksi?

Mitä pakkauksesta on jätetty pois?

Pakkauksesta on Applen mukaan ympäristösyistä jäänyt pois niin kuulokkeet kuin latausjohdon muuntaja. Vaikka kyseessä on tekniikkajätin mukaan vain ja ainoastaan ympäristösyyt, on sosiaalinen media antanut asiasta oman mielipiteensä.

Applen erikoiset ratkaisut ovat aiheuttaneet aiemminkin hämmästystä, mutta usein muut laitevalmistajat seuraavat perässä. Näin kävi esimerkiksi kuulokeportin, eli ”headphone jackin” kanssa, sillä nykyään ko. portti on hyvin harvinainen lippulaivapuhelimissa.

Mitä pakkauksesta enää löytyy?

  • Puhelin
  • Latausjohto
  • Ohjekirjat ja muut paperit
  • Apple-tarra

Uuden puhelimen mukana kulkeva latausjohto on mallia USB-C -> Lightning, eikä Applen ennen suosima USB-A -> Lightning. USB-C on vielä hieman harvemmin käytetty, mutta koko ajan yleistyvä standardi.

– Minun täytyy sanoa, että olen ehdottomasti päivitetyn ”teollisen” muotoilun fani, MKBHD hehkuttaa saman tien kun saa puhelimen käteensä.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Seuraa Feedifi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit