Matti Haapoja sai iPhone 12 Pro Maxin arvosteluunsa – ei sittenkään niin hyvä mitä oletetaan?

Matti Haapoja arvosteli uudella videollaan perjantaina ilmestyvää iPhone 12 Pro Maxia, jota hehkutetaan Applen parhaimmaksi puhelimeksi.

Matti Haapoja on ammattilaisvalokuvaaja sekä tubettaja, joka asuu nykyisin Kanadan Torontossa. Neljän vuotta sitten tubettamisen aloittanut Haapojan kanava saavuttaa hyvin pian miljoona tilaajaa. Kanavallaan hän on jakanut todella paljon vinkkejä liittyen valokuvaukseen, testailee erilaisia kuvausvarusteita ja kuvailee vlogeja.

Uudella videolla Haapoja on ystäviensä kanssa saanut Applen uuden lippulaivan, iPhone Pro Max 12 käyttöönsä, joka tulee myyntiin perjantaina Suomessa. Video- tai kuvamateriaalista on vaikea uskoa, että ne ovat otettu älypuhelimella. Haapoja kehuu erityisesti puhelimen uutta laajakulma -linssiä, jossa on nykyään liikuttava optinen kuvanvakain.

Mutta kaikki ei vakuuttanut Haapojaa täysin. Alun perin hänen suunnitelmissa oli pitää Pro Maxin kanssa myös perjantaina myyntiin tulevaa Miniä, mutta listaa kolme syytä, miksi Pro Max ei tule olemaan hänen ensisijainen puhelimensa. Hän kertoo käyttävänsä eniten puhelimissa UltraWide -kameraa, johon hän toivoi uudistusta. Hänen mukaansa videot näyttävät ällistyttäviltä, mutta jos olosuhteet ovat hiemankin synkemmät, kuvan taso kärsii nopeasti. Toiseksi hän ei huomattavasti nähnyt eroa kuvienlaaduissa Pro Maxin ja jopa Minin välillä. Useimmissa tilanteissa kuvat näyttävät lähes samalta. Viimeiseksi hän listaa yksinkertaisesti puhelimen koon.

Haapoja kuitenkin kehuu puhelinta ja toivoo, että LIDAR toiminto saisi päivityksiä, jotka auttaisivat enemmän muotokuvien ottamisessa.

Matti Haapoja arvosteli iPhone 12 Pro Maxin – ei sittenkään niin hyvä mitä oletetaan?

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Matti Haapoja YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit