Onko tässä Suomituben uusi jättikanava? Santtust ja Weksi kiusasivat seuraajiaan somessa

Tube-tähti Santeri ”Santtust” Hänninen ja TikTokista tuttu Henry ”Weksi” Weckström kiusasivat seuraajiaan jakamalla vinkin tulevasta julkistuksesta.

Santeri ”Santtust” Hänninen ja Henry ”Weksi” Weckström ovat tunnettuja somevaikuttajia. Santtust on suositun NikojaSanttu -kanavan toinen jäsen ja kanavalla on yli 330 000 tilaajaa. Puolestaan Henry ”Weksi” Weckström on tunnettu TikTokista, jossa hän kerännyt valtavan suosion sketsivideoillaan. Hänen TikTok-tilinsä ylittää aivan juuri 300 000 tuhannen seuraajan rajapyykin.

Lauantaina kaksikosta molemmat julkaisivat Instagram tarinat -osioon kuvan, jossa Weksi katsoo suoraan kameraan ja näytössä lukee teksti: ”ÄLÄ PAINA TÄSTÄ!”. Kuva vei Instagram-tilille nimeltä Hymypojat ja profiilin biosta löytyi linkki kaksikon tuoreelle YouTube-kanavalle.

Lue myös: “Otettiin riski ja muutettiin Tampereelle” – Feedin haastattelussa Santtust

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Santeri Hänninen (@santtust) jakama julkaisu

Hymypoikien YouTube- ja Instagram-tileillä ei ole yhtäkään julkaisua, mutta YouTuben tiedoissa näkyy paljastus; ”tulossa pian :3”.

Santtust ja Weksi ovat Suomen suosituimpia vaikuttajia ja heidän duo-kanava voi olla seuraava Suomituben jättikanava. Kanavan videosisällöstä ei ole vielä mitään tietoa, mutta Instagram-julkaisusta voi tulkita, että sisältöä on luvassa pian!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ✘ HENRY WECKSTRÖM (@weksi) jakama julkaisu

Artikkelikuva: Hymypojat YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit