VIDEO: Ninja pimahti täysin – haukkui muut pelaajat Among Us -pelissä!

Ninja pimahti täysin 100 Thievesin The Mob -porukalle ja haukkui heitä striimissään, kun äänestys ei mennyt hänen mukaisesti.

Tyler ”Ninja” Blevins on yksi tunnetuimmista striimaajista koko maailmassa, mutta viimeisin möläytys 100 Thievesin The Mob -porukalle osoitti, että mikäli asiat eivät mene hänen mukaan, hän suuttuu tästä.

Innerslothin kehittämä indie-videopeli on dominoinut Twitchin katsotuimpia pelejä viimeisempien viikkojen aikana, jossa striimaajien on helppo ottaa taukoa normaaliin arkeensa räiskintä- tai strategiapeleistä yrittäessään selviytyä joko miehistön jäsenenä tai huijareina.

Näihin striimaajiin kuuluu myös Ninja, joka on kuitenkin näyttänyt, että Among Us-peli menee jopa helpommin tunteisiin, kuin Fortnite, josta hänet tunnetaan.

”Mako, äänestä Avalanchea, äänestä Avalanchea.. Mulla on todisteita hänestä ja meillä on kaikki, mitä tarvitsemme tietää” striimaaja sanoi. Mako kuitenkin päätti olla äänestämättä kaveriaan, jonka jälkeen Ninja raivostui: V*tun tyhmä, olet niin idiootti!” Tämän takia en halua pelata teidän kanssa!”

Äänestyksen jälkeen Blevins sanoi ettei ole niin poissa tolaltaan ja 99% kuuluu hänen sisältöönsä, hän heitti pois kuulokkeensa ja laittoi jalat pöydälle, kun samaan aikaan Avalanche ja Marcel voittivat kierroksen huijareina. Koko aula rupesi nauramaan ja Ninja tulistui vielä kertaalleen.

Among Us on todellakin saanut aikaan useammat raivon puuskan lähetysten aikana siitä lähtien, kun pelistä tuli suosittu. Kyseinen raivostuminen oli yksi Ninjan viihdyttävämpiä hetkiä sen jälkeen, kun hän palasi takaisin Mixeristä.

Lue uusimmat Twitch-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit