Ninja pääosassa tulevassa TV-ohjelmassa – kiusasi faneja vähäpuheisella twiitillään!

Maailmankuulu striimaaja Tyler ”Ninja” Blevins paljast Twitter-tilillään, että hänet tullaan näkemään tulevaisuudessa TV-ohjelman pääroolissa.

Viime vuoden puolella manageritoimisto Creative Artists Agency ja Tyler ”Ninja” Blevins ilmoittivat sopimuksestaan. CAA on yksi tunnetuimpia alan toimijoita, jonka asiakkaana on lukuisi supertähtiä maailmalta.

Lue lisää: Ninja sopimukseen manageritoimiston kanssa – samassa firmassa Cristiano Ronaldo!

Vaikuttava manageritoimisto on tuonut selkeästi Ninjan uralle uuden suunnan. 29-vuotias striimaaja kertoi nimittäin Twitter-tilillään olleensa juuri ensimmäisessä äänityssessiossa tulevaa TV-ohjelmaa varten.

– Kävin itseasiassa tänää ensimmäisissä pääroolin nauhoituksissa TV-ohjelmaa ja päärooliani varten. Vaikka en voi vielä jakaa enempää, ääninäyttely on todella hauskaa, Ninja kertoi Twitterissä.

Todennäköisesti tuleva TV-ohjelma on piirretty, sillä kyseessä oli pelkästään ääninäyttelyä. Vuoden vaihteessa Hollywood Reporterissa julkaistussa artikkelissa Ninja kertoi valloittavansa viihde-alan kokonaisuudessaan. Yhdysvaltalaistähti keskittyyy striimaamisen lisäksi elokuviin, ääninäyttelyyn ja sarjakuviin.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit