16-vuotias Fortnite-pelaaja pelasti perheensä veloista – voitti 100 000 dollaria turnauksesta!

16-vuotias Fortnite-pelaaja sai voimaa, kun kuuli äitinsä aiemmin toukokuussa puhuvan perheensä taloudellisista ongelmista.

Alaikäinen Fortnite-pelaaja Juricq ”Jur3ky” Risek juhli kahden joukkuekaverinsa kanssa sunnuntaina FNCS-turnauksen voittoa, josta kolmikosta jokainen kuittasi 100 000 dollaria palkintorahaa.

Turnausvoitto tuli Jur3kylle täydelliseen paikkaan, sillä aiemmin toukokuussa hän oli kuullut äitinsä puhuneen perheen kärsivän rahaongelmista. Ikävät uutiset eivät siltikään lannistanut nuorukaista vaan toisinpäin: hän kertoi Twitterissä saaneen motivaatiota vain enemmän.

– Kuullessani siitä, että äitini on tavallaan veloissa, saa minut haluavan grindata vielä kovemmin, jotta voin korjata asian hänelle, 16-vuotias kirjoitti.

Myöhään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jur3ky twiittasi tilanteesta varsin pelottavasti.

– Hyvää yötä kaverit, huomenna on päivä, jolloin masennun tai muutan elämääni.

Seuraava päivä oli finaalipäivä, joka päättyi varsin onnelliseen loppuun, kun kolmikko raivasi ylivoimaisesti tiensä turnauksen ykköseksi. Voiton jälkeen Jer3ky striimasi fiiliksiään Twitch-tilillään, jossa vieraina toimivat hänen oma isänsä ja äitinsä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jur3ky (@jur3ky) jakama julkaisu

Lue myös: Sentinels voittoon Valorant Masters Reykjavik -turnauksessa – joukkue ei hävinnyt karttaakaan koko turnauksessa!

Artikkelikuva: jur3ky Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit