Ludwig rikkoi kaikkien aikojen Twitch-tilaajaennätyksen

Ludwig rikkoi kaikkien aikojen Twitch-tilaajaennätyksen huhtikuun 13. päivä. Ennätystä piti ennen hallussaan Tyler ”Ninja” Blevins.

Ludwig Ahgrenin kuukauden mittainen tilaajamaraton sai vihdoin päätöksensä huhtikuun 13. päivä. Viimeisessä tilaajamaratonlähetyksessään, rikkoi Ludwig myös sivuston kaikkien aikojen tilaajaennätyksen, jota piti vuosien ajan hallussaan Fortnite-tähti Tyler ”Ninja” Blevins.

Ludwig lahjoitti myös jokaisesta viimeisen päivän uudesta tilaajasta 5 dollaria hyväntekeväisyyteen. Rahat menivät The Humane Society of the United States -järjestölle, sekä St. Jude -lastensairaalalle.

Kirjoitushetkellä, on Ludwigilla yhteensä 283 001 tilaajaa. Ninja piti edellistä ennätystä hallussaan kolmen vuoden ajan 269 154 tilaajalla:

Kuva: Twitch Tracker

Ludwig rikkoi kaikkien aikojen Twitch-tilaajaennätyksen ja piikitteli Ninjaa lähetyksessään:

Ninja onnitteli Ludwigia ennätyksensä rikkomisesta Twitterissä, vaikkakin oli hieman surullinen sen menetyksestä:

– Ennätykset on tehty rikottaviksi. Valehtelisin jos väittäisin, ettenkö olisi hieman surullinen, mutta onnea @LudwigAhgren uudesta Twitch-tilaajaennätyksestä.

Vaikka tilaajamaraton oli valtava menestys, kertoi Ludwig, ettei hän aijo tehdä enää ikinä uutta sellaista, sillä se ei pystyisi olemaan yhtä hyvä kuin alkuperäinen.

– Syy miksi en tekisi sitä enää uudelleen on simppeli. Se on sama syy, miksi sinun ei kannattaisi tehdä jatko-osaa elokuvalle The Hangover. Se ei tule olemaan ikinä niin hyvä kuin alkuperäinen, selitti Ludwig.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Ludwig / Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit