Veetu huijasi kavereitaan pelaamaan onnenhyrrää – ”Laitoin mun kaverit kärsimään”

Veetu huijasi kavereitaan osallistumaan haasteeseen Meemitalossa, jossa pyöräytetään onnenhyrrää. Hyrrä oli kuitenkin vähän erilainen.

Veetu ”Veetu” Vuori on yksi Meemitalon asukkaista ja hän on saanut melkoisen kepostelijan maineen ystäviensä keskuudessa. Useimmiten videoilla juuri huijataan jotain kaveria tai tehdään jekkuja.

Nyt Veetu on kutsunut muita kavereitansa Meemitaloon hänen tekemäänsä haasteeseen, jossa pelaajat pyörittävät ”onnenhyrrää” jonka pääpalkintona on 50 euroa. Todellisuudessa hyrrässä on 24 eri rangaistusta ja mikään näistä numeroista ei todellisuudessa tuo pojille rahasummaa.

Rangaistuksina muun muassa kaverukset laitetaan jäiseen uima-altaaseen sekä viritetään hupikumit niin, että ne läiskähtävät kaverien takamukselle.

Lue myös: 10 kysymystä tubettajista – löydätkö jokaiseen oikean vastauksen?

Kun haasteita on mennyt jo melkein parikymmentä kappaletta, alkavat kaveruksetkin epäillä, tulevatko he ikinä saamaan pääpalkintoa. Lopussa Veetu paljastaakin, että missään numerossa ei ollut pääpalkintoa, vaan viimeisenä tehtävänä kaverit joutuvat mennä neljästään uima-altaaseen ja päättää, kuka suoriutui tehtävistä parhaiten. Kaverukset eivät enää menneet altaaseen ja jakoivat viisikymmentä euroa neljään osaan.

Veetu huijasi kavereitaan pelaamaan onnenhyrrää:

https://www.youtube.com/watch?v=P68wxscR790

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuvat: Veetu YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit