Valorant-tähti joutui huijatuksi – Ninja helpotti oloa valtavalla lahjoituksella!

Valorant-tähti joutui huijatuksi, kun hänelle lahjoitettiin striiminsä aikana rahaa, jotka paljastuivat ”feikkivaluutaksi”.

Jopa Twitchin kaltaisessa suoratoistopalvelussa ihmiset ovat keksineet tapoja huijata striimaajia, yksi tapa näistä on lahjoitusten palautuksista koituvat lisäkulut. Lahjoitettua satoja tai tuhansia dollareita, katsoja voivat riitauttaa lahjoituksen PayPalin tai pankkinsa kanssa, sanoen esimerkiksi, että heidän luottokorttitiedot on varastettu ja he itse eivät ole päättäneet lahjoituksista.

Kaikki raha palautuu sen jälkeen omistajalleen ja striimaajat eivät tietenkään saa pitää rahoja, mutta suurimman osan ajasta, heille koituu kuluja takaisinmaksusta.

Näin kävi tasan tarkalleen AverageJonas -nimiselle striimaajalle. Striimaajalla on 130 000 seuraajaa kanavallaan ja yksittäisen ihmisen palautettua 5 400 dollarin edestä lahjoituksiaan, Valorant-tähti joutui huijatuksi ja joutui näin ollen maksamaan 400 dollaria lisäkuluja lahjoitusten palauttamisesta.

Tämä henkilö käytti minua ja yhteisöäni saadakseen kuuluisuutta ja muita etuja toiminallaan. Henkilö teeskenteli hyvin varakasta ja että lahjoitukset olisivat virhe. ”

AverageJonas twiitti keräsi huomattavan määrän huomiota, jonka jälkeen TylerNinja” Blevins astui kuvioihin.

Yksi Twitchin suosituimmista striimaajista vastasi twiittiin hyvin simppelisti sanalla, ”korjattu”. Mitä hän lopulta tarkoitti, hän lahjoitti AverageJonasille 5 800 dollaria, eli lisäkulujen lisäksi myös palautettujen lahjoitusten määrän.

Jonas oli selvästi hyvin innoissaan Ninjan lahjoituksen jälkeen ja kukapa ei olisi tuhannen dollarin lahjoituksen jälkeen? Silti, se kertoo Twitchin ongelmasta lahjoitusten kanssa: Mikäli Ninja ei olisi ottanut itse ohjia käsiin, todennäköisesti mitään ei olisi tapahtunut.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit