Ukrainassa CS:GO-joukkue, jonka keski-ikä on 75 vuotta – pääsivät Ukrainan ennätyskirjaan!

Ukrainasta löytyy CS:GO-joukkue, jonka keski-ikä on 75 vuotta! Joukkue palkittiin turnauksen jälkeen melkoisella kunnianosoituksella maan toimesta.

Ukrainassa järjesttiin CS:GO-turnaus, johon pystyi osallistumaan kuka tahansa, sillä mitään ranking-vaatimuksia ei ollut. Turnauksessa mukana oli useita koululaisjoukkueita, mutta myös joukkue nimeltä ”Young Guard”. Harhaanjohtavan nimen takaa löytyi kuitenkin 66-88-vuotiaita pelaajia ja joukkueen keski-iäksi tuli huimat 75 vuotta.

Young Guardin osallistuminen johti siihen, että joukkue lisättiin ainutlaatuisena nimityksenä Ukrainan kansalliseen ennätyskirjaan, joka tunnetaan nimellä ”National Register of Records of Ukraine.”

Young Guard -joukkueen riveistä kaikki pelaajat ovat yli 66-vuotiaita. Joukkueen nuorin on iältään 66 vuotta ja 8 kuukautta vanha ja puolestaan vanhin pelaaja on 78 vuotta ja 8 kuukautta vanha. Viiden pelaajan keski-iäksi laskettiin 75 vuotta ja 2 kuukautta, mutta tämä turnaus todisti, että se ei estä joukkuetta millään tavalla pelaamasta CS:GO:ta kilpailullisesti LAN-turnauksissa.

Joukkueen osallistuminen Ukrainan Odessassa järjestettyyn turnaukseen houkutteli paikalle Lana Vetrovan, joka on Ukrainan kansallisen arkistorekisterin johtaja. Vetrova teki päätöksen ja rekistöröi Young Guard -joukkueen ennätystenkirjaan.

Vetrovan mukaan tämä oli ensimmäinen kerta, kun tällainen ennätys tehdään ja rekistöröidään Ukrainassa. Joukkueen pelaajat saivat todistukset ennätystenkirjaan pääsystä, kun he olivat pelannut ottelunsa loppuun saakka.

– Ukrainassa ei ole koskaan ollut tällaista ennätystä. Tämä joukkue osoittaa paitsi ikämittareita, mutta osoittaa myös iloisuutta, optimismia, joka on olennainen osa heidän menestystään, Vetrova kertoi.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Lähde: Odessa News

Latest articles

Liittyvät artikkelit