Uhkaileva mies rikkoi suomalaisen striimaajan puhelimen – ”Hakkas mun puhelimen tolppaan”

Olli-Pekka “Oloneuvosplay” Parviainen on suomalainen Twitch-striimaaja, joka striimaa IRL-sisältöä sekä pelaa esimerkiksi Hearthstone-peliä striimeissään. Hän on ollut myös mukana Big Brother -ohjelmassa ja voittanut vuoden 2021-2022 IRL-striimaaja -palkinnon Twitch-Awardseissa.

Lue myös:

6. huhtikuuta Parviainen oli pitämässä striimiä Helsingissä, Malmin kaupunginosan kaduilla. Striimissä Parviainen meni juttelemaan epäilyttävälle paikalliselle mieshenkilölle, jolla oli auto pysäköitynä lähelle erikoiseen paikkaan, juuri Prisma-kaupan sisäänkäynnin läheisyyteen. Striimaajan kanssa jutellut mies oli alkanut käyttäytymään uhkaavasti ja pyytänyt Parviaista lopettamaan kuvaamisen. YouTubeen julkaistussa videossa, joissa on sekoitus suomalaisten striimaajien striimeistä koottuja hetkiä, on pätkä Parviaisen ja miehen välisestä keskustelusta ennen puhelimen rikkomista.

Hetkeä myöhemmin Parviainen näytti katsojille hänen säröillään olevaa striimipuhelintaan ja kertoi kyseisen miehen lyöneen sitä tolppaa vasten.

– Se hakkas tän mun puhelimen tohon tolppaan p*skaks, kommentoi Parviainen striimissä.

Tallennevideoilta näkee puhelimen takakuoren olevan pahasti säröillä sekä myös näyttöön oli tullut useita jälkiä.

Tilanteen jälkeen puhelimen rikkonut mies ei ollut livistänyt karkuun ja striimaaja väitti nähneen tämän vielä paikan päällä. Parviainen jätti miehen kuitenkin rauhaan ja antoi asian olla. Parviaisen turhautuminen ja kiroaminen kuitenkin välittyi vahvasti striimiin.

Artikkelikuva: Oloneuvosplay, Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit