Connect with us

Pelaaminen

Top 10 -lista: Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostellut pelit

Published

on

Top 10 -listaus Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista videopeleistä sisältää useita yllättäjiä.

Top 10 -listaus Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista videopeleistä sisältää useita yllättäjiä.

Steam tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden arvostella ostamiaan pelejä like- ja dislike-napeilla, sekä myös vapaamuotoisella tekstillä.

Kuten voi arvata, on yli 50 000 Steamissa olevan pelin joukossa paljon mätiä omenia, kuten myös täydellisyyttä hipovia julkaisuja – mutta mitkä ovat ne pelit, jotka ovat saaneet siellä kaikkien aikojen parhaat arvostelut?

Tämä selviää sivusto Steam250:n tekemästä Top-listauksesta, jossa järjestettiin kaikki alustan pelit paremmuusjärjestykseen pelaajien antamien arvioiden perusteella.

Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostellut pelit Top 10:

  1. Terraria
  2. Portal 2
  3. The Witcher 3: Wild Hunt
  4. Hades
  5. Factorio
  6. Stardew Valley
  7. Euro Truck Simulation
  8. Left 4 Dead 2
  9. Rimworld
  10. The Binding of Isaac: Rebirth

Listauksen mukaan, kaikkien aikojen parhaat arvostelut on saanut vuonna 2011 julkaistu 2D-sandbox-seikkailupeli Terraria, jonka tuhansista arvosteluista 98 prosenttia on positiivisia.

Yllättäjiksi listalla nousivat puolestaan vuonna 2012 julkaistu Euro Truck Simulator, vuonna 2018 julkaistu simulaatio/strategiapeli Rimworld, sekä vuonna 2019 täyden julkaisunsa saanut strategiapeli Factorio.

Listan uusin tulokas oli puolestaan useita huippuarvosteluita viime vuonna saanut roguelike toimintaroolipeli Hades, joka oli myös yksi vuoden 2020 ylivoimaisesti onnistuneimpia pelijulkaisuja.

Katso myös: 12 yksityiskohtaa Resident Evil Villagesta – huomasitko nämä ensimmäisellä pelikerrallasi?

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Steam

Pelaaminen

GTA 5: Enhanced Edition saapuu PS5:lle ja Xbox Seriesille marraskuussa – katso traileri!

Published

on

Uudistettu GTA 5: Enhanced Edition saapuu uuden sukupolven PS5- ja Xbox Series -konsoleille marraskuussa.

GTA 5: Enhanced Edition saapuu uuden sukupolven konsoleille marraskuussa.

Rockstar on vahvistanut julkaisevansa Grand Theft Auto 5: Enhanced Editionin uusille PlayStation 5 ja Xbox Series -konsolisukupolville marraskuun 11. päivä.

Vuonna 2013 alun perin julkaistun pelin uusintajulkaisun on kerrottu ottavan kaiken irti uuden sukupolven konsoleiden raudasta, ja tuovan mukanaan paranneltujen grafiikoiden lisäksi myös uusia ominaisuuksia. Tarkkoja yksityiskohtia ei Rockstar ole kuitenkaan julkaisusta vielä paljastanut.

Tämän lisäksi Rockstar aikoo julkaista tällöin myös GTA Onlinen itsenäisenä peliversiona, joka tulee olemaan ilmainen PS5-pelaajille ensimmäisten kolmen kuukauden ajan.

Voit katsoa GTA 5: Enhanced Edition -trailerin tästä:

Katso myös: 12 yksityiskohtaa Resident Evil Villagesta – huomasitko nämä ensimmäisellä pelikerrallasi?

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Rockstar Games

Continue Reading

Pelaaminen

12 yksityiskohtaa Resident Evil Villagesta – huomasitko nämä ensimmäisellä pelikerrallasi?

Published

on

Resident Evil Village on tällä hetkellä kauhupelimarkkinoiden kuuminta kamaa, sekä ensimmäinen suuren budjetin julkaisu koko vuotena.

Capcomin julkaisema Resident Evil -sarjan kahdeksas peli on saanut pitkälti positiivisen vastaanoton, niin arvostelijoilta kuin itse pelisarjan faneiltakin.

Resident Evil Village on tällä hetkellä kauhupelimarkkinoiden kuuminta kamaa, sekä ensimmäinen suuren budjetin kauhupelijulkaisu koko vuotena.

Peli vie pelaajan keskelle lumisten maisemien täyttämää keskieurooppalaista kylää ja siellä sijaitsevia rakennuksia, jotka ovat täynnä mitä kuumottavimpia zombeja, ihmissusia ja vampyyrinaisia – joista viimeisimmät ovat herättäneet pelaajissa suurimmilta osin aivan jotain muita tuntemuksia kuin itse pelkoa, mutta ei keskitytä nyt siihen.

Huippuarvosteluja saanut Resident Evil Village sisältää loistavan tarinansa lisäksi myös paljon pieniä yksityiskohtia ja pelimekaniikkoja, joita ei ensimmäisellä pelikerralla tule välttämättä edes huomattua.

Tiesitkö palavien vastustajien sytyttävän toisensa tuleen? Löytyykö pelistä yhtään toimivaa peiliä? Mitä tapahtuu jos vastustajat kävelevät miinojen päältä kesken animaation? Ota näistä, sekä muista pelin yksityiskohdista selvää alapuolelta löytyvästä videosta.

Katso myös: Ei ole mitään mitä teippi ei korjaisi – striimaaja tuhosi pöytänsä Overwatch-raivossa

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: CAPCOM

Continue Reading

CS:GO

Feedi laajentaa esports-uutisointiin – luvassa haastatteluita, ajankohtaista sisältöä ja paljon muuta!

Published

on

Feedi laajentaa esports-uutisointiin, joten ota meidän sosiaaliset mediat haltuun, jotta et jää paitsi Suomen parhaasta esports-sisällöstä.

Feedi laajentaa esports-uutisointiin, joten ota meidän sosiaaliset mediat haltuun, jotta et jää paitsi Suomen parhaasta esports-sisällöstä.

Feedi on ollut aiemmin tunnettu vaikuttajauutisoinnista, mutta olemme nähneet potentiaalin myös esportsin saralla. Maanantaista 10.5.2021 alkaen alamme tuottamaan aktiivisesti sisältöä esportsista. Luvassa on paljon haastatteluita Suomen suurimmista esports-tähdistä sekä ajankohtaisuutisointia että myös videosisältöä.

Heti alkuviikosta Feedi julkaisee haastattelun suomalaisesta CS:GO-tähti Jesse ”zehN” Linjalasta, joka avasi mielipiteitään uudesta organisaatiostaan, online-aikakaudesta sekä Valven tekemistä muutoksista.

Ota meidän Instagram (Feedi Esports) haltuun, jotta näet milloin haastattelut ja muu sisältö tullaan julkaisemaan.

Kaikki Somet:

Facebook: Feedi & Feedi Esports
Instagram: Feedifi & Feedi Esports
YouTube: Feedi
TikTok: Feedifi
Twitter: Feedifi_
Discord: Feedi

Lue tuoreimmat esports-uutiset tästä.

Continue Reading

Trendaavat