Top 10 -lista: Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostellut pelit

Top 10 -listaus Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostelluista videopeleistä sisältää useita yllättäjiä.

Steam tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden arvostella ostamiaan pelejä like- ja dislike-napeilla, sekä myös vapaamuotoisella tekstillä.

Kuten voi arvata, on yli 50 000 Steamissa olevan pelin joukossa paljon mätiä omenia, kuten myös täydellisyyttä hipovia julkaisuja – mutta mitkä ovat ne pelit, jotka ovat saaneet siellä kaikkien aikojen parhaat arvostelut?

Tämä selviää sivusto Steam250:n tekemästä Top-listauksesta, jossa järjestettiin kaikki alustan pelit paremmuusjärjestykseen pelaajien antamien arvioiden perusteella.

Steamin kaikkien aikojen parhaiten arvostellut pelit Top 10:

  1. Terraria
  2. Portal 2
  3. The Witcher 3: Wild Hunt
  4. Hades
  5. Factorio
  6. Stardew Valley
  7. Euro Truck Simulation
  8. Left 4 Dead 2
  9. Rimworld
  10. The Binding of Isaac: Rebirth

Listauksen mukaan, kaikkien aikojen parhaat arvostelut on saanut vuonna 2011 julkaistu 2D-sandbox-seikkailupeli Terraria, jonka tuhansista arvosteluista 98 prosenttia on positiivisia.

Yllättäjiksi listalla nousivat puolestaan vuonna 2012 julkaistu Euro Truck Simulator, vuonna 2018 julkaistu simulaatio/strategiapeli Rimworld, sekä vuonna 2019 täyden julkaisunsa saanut strategiapeli Factorio.

Listan uusin tulokas oli puolestaan useita huippuarvosteluita viime vuonna saanut roguelike toimintaroolipeli Hades, joka oli myös yksi vuoden 2020 ylivoimaisesti onnistuneimpia pelijulkaisuja.

Katso myös: 12 yksityiskohtaa Resident Evil Villagesta – huomasitko nämä ensimmäisellä pelikerrallasi?

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Steam

Latest articles

Liittyvät artikkelit